Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden ...

ArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Deel
Klusjesman/vrouw

Klusjesman/vrouw

Taak
Oude Beekbergerweg 151, 7333 AE Apeldoorn, Nederland
Klussen
ArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Old School Apeldoorn
#57844
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/OldSchool/activiteiten/Klusjesmanvrouw/57844 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Old School ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Houd u ervan praktisch bezig te zijn, de handen uit de mouwen te steken én daarmee waardevol bij te dragen? Dan klust u bij Old School op het juiste adres :)

Uitgebreide omschrijving

Old School zet zich in voor verbinding in Apeldoorn-Zuid. Er zijn altijd wel klussen in en rondom Old School uit te voeren; klusjes in de moestuin, reparaties uitvoeren, bezig zijn met de hokken van de dieren, onderhoud van de ruimtes, noem maar op. Wanneer u ervan houdt praktisch bezig te zijn, de handen uit de mouwen te steken en zo een waardevolle bijdrage te leveren in Apeldoorn Zuid, klust u hier op het juiste adres!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Old School Apeldoorn

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden waardoor de samenleving in de wijk wordt bevorderd, mensen elkaar beter leren kennen en voor elkaar zorgen waardoor eenzaamheid wordt bestreden. Ook bieden wij een tijdelijke opvang van mensen in nood, die voor een periode niet geheel zelfstandig kunnen wonen en leven.