Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden ...

ArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Deel
Kinderfeesten Apeldoorn Zuid

Kinderfeesten Apeldoorn Zuid

Structureel werk · 2-4 uur/maand
Oude Beekbergerweg 151, 7333 AE Apeldoorn, Nederland
ArmoedebestrijdingBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Old School Apeldoorn
#57833
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/OldSchool/activiteiten/Kinderfeesten-Apeldoorn-Zuid/57833 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Old School ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

1x in de 2 maanden organiseert Old School voor kwetsbare kinderen in Apeldoorn-Zuid een kinderfeest om hen een veilige plek en wat extra liefde te geven.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij vanuit jouw christelijke naastenliefde ons team versterken? 


Als vrijwilliger wil je graag iets bijdragen en zorgen voor een extra paar handen ter ondersteuning op de kinderfeesten van Old School.


Vanuit Stichting Old School worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd waaronder ook kinderfeesten voor kinderen met een basisschoolleeftijd.


De kinderen genieten op deze dagen van knutselwerkjes nav een thema, van terugkerende kinderverhalen, zingen liedjes, horen Bijbelverhalen en krijgen onderwijs in het samen spelen en voor elkaar zorgen. Er wordt vooral veel lol gemaakt, omdat we geloven dat geluk en plezier op deze jonge leeftijd ongelooflijk belangrijk is! 


Wat breng je mee?

Jij..

·        hebt affiniteit met kinderen

·        kan in teamverband werken

·        bent niet vies van een spelletje

Is deze vacature helemaal wat je zoekt of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Old School Apeldoorn > Kinderfeesten Apeldoorn Zuid

Over Old School Apeldoorn

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden waardoor de samenleving in de wijk wordt bevorderd, mensen elkaar beter leren kennen en voor elkaar zorgen waardoor eenzaamheid wordt bestreden. Ook bieden wij een tijdelijke opvang van mensen in nood, die voor een periode niet geheel zelfstandig kunnen wonen en leven.