Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden ...

ArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Deel
Gastvrouw/heer & Kok(in) buurtmaaltijden

Gastvrouw/heer & Kok(in) buurtmaaltijden

Structureel werk · 5 uur/maand
Oude Beekbergerweg 151, 7333 AE Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & eten
ArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Old School Apeldoorn
#57842
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/OldSchool/activiteiten/Gastvrouwheer--Kokin-buurtmaaltijden/57842 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Old School ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Elke maandag 17:45 wordt er in de woonkamer van Old School samen met buurtbewoners (gratis) de maaltijd gedeeld. Als u van koken houdt, bent u op de goede plek!

Uitgebreide omschrijving

Elke maandagavond eten we met alle kernbewoners van Old School samen met mensen uit Apeldoorn-Zuid. Kortom; een maaltijd in een gastvrije sfeer, waarin elke week weer andere mensen aanschuiven en mee-eten. We delen onze levens, luisteren naar elkaars verhalen, leren van elkaar en bemoedigen mensen die een schouderklopje nodig hebben. Na de maaltijd praten we na met koffie en thee. Met de feestdagen wordt er vaak een extra feestelijke maaltijd verzorgd.

Als u houdt van koken en mensen een gastvrij welkom te bieden, is dit de plek voor u!

Het aantal keer dat u kookt, is in overleg (minimaal 1x per maand).


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Old School Apeldoorn > Gastvrouw/heer & Kok(in) buurtmaaltijden

Over Old School Apeldoorn

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden waardoor de samenleving in de wijk wordt bevorderd, mensen elkaar beter leren kennen en voor elkaar zorgen waardoor eenzaamheid wordt bestreden. Ook bieden wij een tijdelijke opvang van mensen in nood, die voor een periode niet geheel zelfstandig kunnen wonen en leven.