Skip Navigation
Skip Sidebar
New day inpact

New day inpact

Non-profit

Over ons

New Day Impact is ontstaan in 2009. Met een groep vrienden kwamen we in Albanië terecht en werden geraakt door de nood en armoede en tegelijkertijd ook de gastvrijheid van dit land. We besloten om te ...

Deel
New day inpact

Over New day inpact

New Day Impact is ontstaan in 2009. Met een groep vrienden kwamen we in Albanië terecht en werden geraakt door de nood en armoede en tegelijkertijd ook de gastvrijheid van dit land. We besloten om te helpen waar we konden en hebben hiervoor de stichting New Day Impact opgericht.

Vanaf dat moment zijn we jaarlijks diverse keren met groepen vrienden en betrokkenen naar Albanië en later ook Kosovo gereisd. Er zijn veel mooie vriendschappen gesloten en er is geïnvesteerd in goede, betrouwbare partners in deze landen. Inmiddels zijn er al heel wat projecten gerealiseerd, dankzij de steun en betrokkenheid van onze achterban.

Het begon allemaal met het bouwen van een huisje in Tirana, vervolgens het afbouwen van een huisje in het zeer arme dorpje Bitaj. En toen de bouw van een school in dit dorpje. Inmiddels zijn er vele huizen gebouwd of verbeterd in Albanië en Kosovo. Daarnaast zijn er ook grotere bouwprojecten uitgevoerd, zoals een multifunctioneel centrum, een community centrum, een klein dorpje in Kosovo, een grote dakrenovatie van een kindercentrum in Brazilië. En er zijn nog steeds dromen die we graag willen realiseren!
Ook investeren wij in onderwijs- en family-careprojecten, koeienprojecten en een geitenboerderij. Daarnaast verstrekken we noodhulp in crisis situaties als overstromingen, honger of aardbevingen.

Foto's