Skip Sidebar

Over ons

jeugd leren zeilen op het Apeldoorns kanaal

Sport & Recreatie
Deel

Assistentie bij het jeugdzeilen op het Apeldoorns Kanaal

Flexibel
Kanaalstraat, 7311 MJ Apeldoorn, Nederland
Klussen
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42516
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Jeugdzeilschool-Apeldoorn/activiteiten/Assistentie-bij-het-jeugdzeilen-op-het-Apeldoorns-Kanaal/42516 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Komende zomer is er hulp nodig bij Jeugdzeilschool Apeldoorn met het klaarleggen en opruimen van de bootjes. Alle hulp is welkom!

Uitgebreide omschrijving

Vind je bezig zijn met water en zeilbootjes leuk, dan is dit iets voor jou!

Komende zomer wordt er elke zondag en tijdens de vakanties elke doordeweekse dag met 3 tot 4 bootjes gezeild op het Apeldoorns Kanaal bij de Kanaalstraat in het centrum van Apeldoorn. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers, zowel jong als oud. 

De werkzaamheden bestaan uit het 's ochtends vroeg transporteren over korte afstand naar het kanaal en het zeilklaar maken van de bootjes onder leiding van onze zeilinstructeur. Aan het einde van de dag help je met het weer opruimen van de bootjes. Tussentijds assisteer je de zeilinstructeur bij het geven van zeilles. Je leert van alles over navigeren en zeiltrim en hoeft geen ervaring te hebben.

In overleg met de zeilinstructeur kan bepaald worden bij welke taken je gaat helpen. Iedereen die ouder is dan 15 jaar kan zich aanmelden, ook voor incidentele hulp. Ben je jonger dan 14 jaar, dan krijg je gratis zeilles (indien er plek vrij is). 


Wij vragen

Enthousiaste personen die de handen uit de mouwen willen steken voor de taken met de bootjes. Indien je ook de kinderen wilt begeleiden vragen we communicatieve vaardigheid met kinderen.


Tijdsbesteding

in overleg met onze coördinator en zeilexpert. Het gaat om de zomerperiode van 1 juni t/m eind augustus.


Tot van de zomer op het kanaal!

De zeilschool te vinden is op https://www.beleefhetkanaal.nl/

Heb je vragen, stuur dan een mail naar [email protected]

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Jeugdzeilschool Apeldoorn > Assistentie bij het jeugdzeilen op het Apeldoorns Kanaal

Over Jeugdzeilschool Apeldoorn

jeugd leren zeilen op het Apeldoorns kanaal
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)