Vrijwilliger bij de Spelletjesmiddag Apeldoorn Zuid

Structureel werk
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Jeugd en jongerenwerk Pioniersplek “De Sleutel”
#42988
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Jeugd-en-jongerenwerk-Pioniersplek-De-Sleutel1/activiteiten/Vrijwilliger-bij-de-Spelletjesmiddag-Apeldoorn-Zuid/42988 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ondersteunen van ouderen bij de spelletjesmiddag.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
We zijn de pioniersplek 'De Sleutel'. Wij verbinden kinderen, hun ouders en volwassenen uit de buurt met elkaar. We hebben een kinderclub, tienerkoken, een naaiatelier en een vrouwencafe.

Ook werken we in Zuid samen met de buurt in 'De Voliere' aan de saamhorigheid. Hier zijn ondertussen diverse activiteiten: koffieochtend, creatieve ochtend, darten, mindfullness, bingo(kleine prijsjes) en een spelletjesmiddag. 

Werkzaamheden
Ondersteunen bij de spelletjes. Inventariseren wat iedereen wil doen, zodat alle mensen een kans krijgen om die spelletjes te doen die ze ook leuk vinden. Ruimte maken voor mensen die wellicht wat later binnen komen. koffie/thee schenken, helpen met opruimen. 

Wij vragen
Geduld om met ouderen om te gaan, zien waar hulp nodig is en waar iemand zich erover voelt. 

Wij bieden
Een warm thuis, waar iedereen zich welkom mag voelen. 

Tijdsbesteding 
3e zondagmiddag in de maand van 14.00 -16.30 uur.
Eksterweg 71, kleine gebouwtje naast de Finse school.
 

 

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen