Naaiondersteuning gezocht in Zuid

Structureel werk
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Netherlands
Buiten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Jeugd en jongerenwerk Pioniersplek “De Sleutel”
#42985
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Jeugd-en-jongerenwerk-Pioniersplek-De-Sleutel1/activiteiten/Naaiondersteuning-gezocht-in-Zuid/42985 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om vrouwen te begeleiden bij het naaien, kom dan ons team versterken

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Wij zijn Pioniersplek de Sleutel. Wij verbinden kinderen, hun ouders en volwassenen met elkaar.

Op dit moment hebben we op de maandag- en vrijdagmiddag een kindermiddag in Zuid en Kerschoten. Een vrouwencafe op de vrijdagmiddag in Kerschoten, een koffieochtend in Zuid op de woensdagochtend, een naaiatelier op de donderdagochtend in Zuid op de donderdagavond in Kerschoten.

Werkzaamheden
We hebben een naaiclub voor vrouwen opgezet in de wijken Zuid en Kerschoten. Samen met andere vrijwilligers ondersteun je de vrouwen om 'het vak' te leren. We zijn met kleine dingen begonnen, tasjes, kussentjes etc. Nu willen we verder naar kleding veranderen, kleding maken. Hiervoor hebben we alleen extra ondersteuning nodig. 

Wij vragen
Heb je ervaring met naaien en vind je het leuk om te helpen, blijf je rustig en kun je goed uitleggen, dan ben jij de juiste persoon!

Wij bieden
Een warme atmosfeer waar iedereen mag groeien en bloeien!

Tijdsbesteding
De donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. 1 ochtend in de week. Dit mag ook om de week.

 

 

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen