Skip Sidebar

Over ons

Wandelingen, wandel- en fietsroutes, natuurcursussen, natuuractiviteiten voor jong en oud.

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel

Schoolgids bij IVN-Apeldoorn

Structureel werk · 1–4 uur/week
Flexibele locatie
Buiten
Natuur & MilieuKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IVN-afdeling Apeldoorn
#42385
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IVN-afdeling-Apeldoorn1/activiteiten/Schoolgids-bij-IVN-Apeldoorn/42385 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buitenactiviteiten in het kader van natuureducatie voor basisschoolleerlingen.

Uitgebreide omschrijving

IVN Apeldoorn zoekt schoolgidsen

Wie zijn wij? 

IVN Apeldoorn is een actieve vereniging van vrijwilligers en één van de plaatselijke afdelingen van de landelijke vereniging. Zij richt zich op de directe omgeving van Apeldoorn, Epe en Voorst. 

IVN Apeldoorn organiseert excursies begeleid door daarvoor opgeleide natuurgidsen, maar ook diverse cursussen voor iedereen met interesse in de natuur en die de eigen omgeving graag beter leert kennen. Er worden wandel- en fietsroutes uitgezet en er wordt onderhoudswerk verricht in lokale natuurgebieden. Verder zijn er activiteiten gericht op kinderen/basisscholieren, ouderen en uiteraard voor de eigen leden en vrienden.

Wij vragen

De werkgroep schoolgidsen van IVN Apeldoorn richt zich op een aanbod van buitenactiviteiten ten behoeve van natuureducatie voor basisschoolleerlingen waarvan de begeleiding in handen is van enthousiaste IVN’ers. Dit aanbod moet aansluiten op de vraag van scholen. 

Wij zoeken daarom:

- Enthousiaste vrijwilligers die graag met kinderen aan de slag willen tijdens schooluren.

- Enthousiaste mensen die plannen willen maken en wellicht bijkomende werkzaamheden willen verrichten maar tijdens schooluren niet willen/kunnen meehelpen.

Je hoeft niet persé veel van natuur te weten. Dat leer je in de praktijk en via een aantal apart georganiseerde trainingen. Enthousiasme en goed kunnen omgaan met (basisschool)leerlingen is wel belangrijk.

Heb je interesse? Meld je dan alvast aan. We houden je dan op de hoogte. Na een kennismaking kun je beslissen of je mee doet of niet. Zie ook www.ivn-apeldoorn.nl (menu Vacatures)

Wij bieden

Activiteiten binnen IVN worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Je wordt lid van de vereniging en betaalt een (lage) contributie. Je bent (aanvullend) verzekerd tijdens de door IVN uitgevoerde activiteiten. Uiteraard worden gemaakte onkosten vergoed. Verder ontvang je ons ledenblad, de digitale nieuwsbrief en krijgt korting op onze cursussen. Meer informatie op www.ivn-apeldoorn.nl

Tijdsbesteding

De tijdsbesteding is variabel. Je kunt veelal zelf bepalen wanneer je de werkzaamheden uitvoert.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over IVN-afdeling Apeldoorn

Wandelingen, wandel- en fietsroutes, natuurcursussen, natuuractiviteiten voor jong en oud.