Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wandelingen, wandel- en fietsroutes, natuurcursussen, natuuractiviteiten voor jong en oud.

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel
 Natuurgids bij IVN Apeldoorn

Natuurgids bij IVN Apeldoorn

Structureel werk · 1–4 uur/week
Flexibele locatie
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Natuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IVN-afdeling Apeldoorn
#42690
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IVN-afdeling-Apeldoorn1/activiteiten/Natuurgids-bij-IVN-Apeldoorn/42690 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wel eens gedacht: natuurgids worden, dat is iets voor mij? Voor mensen die het interessant vinden om de natuur te beleven én anderen daarvoor enthousiast te maken biedt IVN Apeldoorn de natuurgidsenopleiding.

Uitgebreide omschrijving

IVN Natuurgids worden bij IVN-Apeldoorn?


De werkgroep NatuurGidsenOpleiding (NGO) start 2x per jaar met een nieuwe groep cursisten. Heb jij ook interesse om natuurgids te worden? Meld je dan aan via de website.


NGO-1 is een flexibele opleiding. Je verdiept je natuurkennis en kennis van de Veluwe door deel te nemen aan een aantal verplichte cursussen waarvoor je je apart inschrijft. Daarnaast zijn er in het eerste jaar 4 groepsbijeenkomsten samen met je medecursisten.


Afhankelijk van je eigen tempo kun je NGO-1 in 1 tot 3 jaar doorlopen. Het vervolg is NGO-2 en na afloop van dit tweede deel ontvang je het officiële diploma IVN Natuurgids. Het doel van de opleiding is mensen opleiden van natuurliefhebber tot echte kenner. Daarnaast is het streven dat de nieuwe gidsen actief worden bij het organiseren van educatieve activiteiten binnen IVN Apeldoorn. Heb jij zin in deze uitdaging? Lees er meer over op de website (www.ivn-apeldoorn.nl) en meld je aan.


Wij bieden


Activiteiten binnen IVN worden op vrijwillige basis uitgevoerd. Je wordt lid van de vereniging en betaalt een (lage) contributie. Je bent (aanvullend) verzekerd tijdens de door IVN uitgevoerde activiteiten. Uiteraard worden gemaakte onkosten vergoed. Verder ontvang je ons ledenblad, de digitale nieuwsbrief en krijgt korting op onze cursussen. Meer informatie op www.ivn-apeldoorn.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over IVN-afdeling Apeldoorn

Wandelingen, wandel- en fietsroutes, natuurcursussen, natuuractiviteiten voor jong en oud.