Skip Sidebar

Over ons

wandelingen, wandelpadbeschrijvingen, natuurcursussen

Natuur & Milieu
Deel

Coördinator werkgroep Natuur in de Zorg

Flexibel
Texandrilaan 30, 7312 HR Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42820
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IVN-afdeling-Apeldoorn1/activiteiten/Coordinator-werkgroep-Natuur-in-de-Zorg/42820 om je aan te melden

Samenvatting

De coördinator maakt afsrpaken met organisaties in de Zorgsector voor het uitvoeren van de activiteiten samen met de werkgroepleden en houdt de planning actueel. Je werkt met een enthousiast team, dat zelfstandig de natuurpresentaties in de zorg vervult.

Uitgebreide omschrijving

De werkgroep Natuur in de Zorg verzorgt allerlei presentaties in zorgcentra waarbij ook opgezette dieren en gebruiksvoorwerpen worden benut. Voor sommige ouderen is het herkenning en aanleiding om erover te vertellen, anderen genieten van de natuurverhalen bij de plaatjes en dieren of gewoon omdat ze een eekhoorntje kunnen aaien. Mensen die vroeger een hond hadden, kunnen zomaar een heel verhaal tegen een opgezet vosje houden. 

 

Op dit moment hebben we presentaties op 7 zorglocaties. Werving van leden en zorgcentra doen we samen met het team. Zorgcentra hoeven we niet echt meer te zoeken, dit jaar hadden we 26 presentaties gepland.

Door vertrek van Jan van der Velden, de huidige coördinator, naar het buitenland is deze mooie functie vrijgekomen. Dit behelst het maken van afspraken in de Zorgsector samen met de werkgroepleden en het actueel houden van de planning. Je werkt met een enthousiast team, dat zelfstandig de natuurpresentaties in de zorg vervult. 

Het team van 6 leden komt 2x per jaar bij elkaar.

De werkzaamheden van de coördinator zullen ongeveer 1 dagdeel/maand vergen. Buiten het bedienen van PC zijn er geen speciale eisen, wel affiniteit met licht dementerende ouderen als men zelf ook de presentaties wil doen.

Meer informatie en aanmelden via: Jan van der Velden [email protected] (+31(0)6 5180 3939).

 

Hoe kom ik er?

Over IVN-afdeling Apeldoorn

wandelingen, wandelpadbeschrijvingen, natuurcursussen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)