Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

In en rondom de gemeente Apeldoorn kun je heerlijk fietsen. Voor inwoners die minder mobiel zijn is die mooie omgeving helaas maar beperkt toegankelijk. Terwijl het juist dan extra fijn is om lekker ...

OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel
Fietsmaatjes Apeldoorn e.o. breidt uit: Vrijwilligers gezocht voor team Zuid

Fietsmaatjes Apeldoorn e.o. breidt uit: Vrijwilligers gezocht voor team Zuid

Structureel werk · Flexibele uren
7325 NH, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Fietsmaatjes Apeldoorn
#60867
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Fietsmaatjes-Apeldoorn/activiteiten/Fietsmaatjes-Apeldoorn-eo-breidt-uit-Vrijwilligers-gezocht-voor-team-Zuid/60867 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen iets nieuws opzetten voor uw buurt, dat geeft energie! Voor team Apeldoorn Zuid zoeken wij Fietsbeheerders en Coördinatoren die fietsmaatjes koppelen.

Uitgebreide omschrijving

In 2022 heeft Stichting Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken 4 duofietsen aangeschaft om mensen die minder mobiel zijn weer in staat te stellen samen met een vrijwilliger mooie fietstochten te maken. Dit jaar willen we verder gaan uitbreiden naar Apeldoorn Zuid.


Woont u in Noord Apeldoorn en bent u zoek naar vrijwilligerswerk in een enthousiast en betrokken team waarbij u tevens van de mooie natuur kan genieten, meldt u dan bij ons aan! Samen iets nieuws opzetten dat van betekenis is voor de eigen buurt, daar krijg je energie van!


Hiervoor zoeken wij in uw buurt fietsbeheerders voor het preventief onderhoud van de duofiets. Daarnaast zoeken wij ook coördinatoren die met nieuwe aanmeldingen kennis maken en een proefrit doen. De coördinator koppelt fietsmaatjes aan elkaar en houdt contact met hen over hun ervaringen. Ook fietsvrijwilligers zijn welkom!


Zie voor meer informatie: www.fietsmaatjesapeldoorn.nl. U kunt ook via onze website uw belangstelling kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Fietsmaatjes Apeldoorn > Fietsmaatjes Apeldoorn e.o. breidt uit: Vrijwilligers gezocht voor team Zuid

Over Fietsmaatjes Apeldoorn

In en rondom de gemeente Apeldoorn kun je heerlijk fietsen. Voor inwoners die minder mobiel zijn is die mooie omgeving helaas maar beperkt toegankelijk. Terwijl het juist dan extra fijn is om lekker naar buiten te gaan, in beweging te blijven en onder de mensen te zijn.“Fietsmaatjes” is een (landelijk) initiatief dat iedereen die niet (meer) zelfstandig kan fietsen in staat stelt om samen met een fietsmaatje (fietsvrijwilliger) op een (elektrisch ondersteunde) duofiets op pad te gaan. Nu zijn duofietsen vaak alleen beschikbaar voor bewoners van instellingen, Fietsmaatjes maakt ze ook toegankelijk voor mensen die nog thuis wonen.De wind door de haren. Je favoriete route van vroeger fietsen. Door de trapondersteuning kan dit naar eigen vermogen. Onderweg gezellig contact met je fietsmaatje die naast je zit. Wij vinden dat Fietsmaatjes in de regio Apeldoorn niet mag ontbreken.