Skip Sidebar

Over ons

In en rondom de gemeente Apeldoorn kun je heerlijk fietsen. Voor inwoners die minder mobiel zijn is die mooie omgeving helaas maar beperkt toegankelijk. Terwijl het juist dan extra fijn is om lekker ...

OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel

Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken zoekt een vrijwilliger voor PR/Communicatie

Structureel werk · 1–2 uur/week
Vanuit huis
OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Activiteit Delen
Fietsmaatjes Apeldoorn
#60869
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Fietsmaatjes-Apeldoorn/activiteiten/Fietsmaatjes-Apeldoorn-en-Omstreken-zoekt-een-vrijwilliger-voor-PRCommunicatie/60869 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Geef onze Fietsmaatjes een gezicht in enthousiasmerende nieuwsberichten en organiseer een voorjaarscampagne voor werving van nieuwe fietsmaatjes

Uitgebreide omschrijving

Wat doet een vrijwilliger PR en Communicatie?

Je verzorgt de content van de website, de nieuwsbrief, Facebook, gedrukte flyers en lokale krantenberichten. Natuurlijk trek je hierin samen op met de andere teamleven die je enthousiasmeert om ook nieuwsberichten te schrijven naar aanleiding van hun activiteiten. Ook werk je samen met onze technische webbeheerder. Verder organiseer je samen met de coördinatoren lokale campagnes voor de werving van gasten en vrijwilligers, zoals onze aanstaande lente campagne!


Wie zijn we?

Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken is een burgerinitiatief dat geheel draait op vrijwilligers. We zijn erg blij met de inzet van een stabiele groep van enthousiaste vrijwilligers. We willen onze activiteiten gaan uitbreiden naar andere wijken en dorpen in onze gemeente. Ook zijn er een aantal initiatiefnemers die in de startfase dubbele taken op zich hebben genomen. Daarom hebben we op dit moment wat vacatures open staan.


Wat hebben we te bieden?

Een enthousiast en betrokken team. Samen iets nieuws opzetten dat van betekenis is voor onze mooie gemeente, daar krijg je energie van! Fietsmaatjes Apeldoorn maakt gebruik van de landelijke werkwijze van Fietsmaatjes.nl en zit daardoor goed in elkaar. Ons initiatief wordt positief ontvangen. Het is keer op keer hartverwarmend wanneer we weer een nieuw fietsduo in de gelegenheid kunnen stellen om samen met de duofiets op pad te gaan. Achter elke gast gaat een bijzonder verhaal schuil.


Meer informatie?

Zie voor meer informatie: www.fietsmaatjesapeldoorn.nl. U kunt ook via onze website uw belangstelling kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Activiteit Delen

Over Fietsmaatjes Apeldoorn

In en rondom de gemeente Apeldoorn kun je heerlijk fietsen. Voor inwoners die minder mobiel zijn is die mooie omgeving helaas maar beperkt toegankelijk. Terwijl het juist dan extra fijn is om lekker naar buiten te gaan, in beweging te blijven en onder de mensen te zijn.“Fietsmaatjes” is een (landelijk) initiatief dat iedereen die niet (meer) zelfstandig kan fietsen in staat stelt om samen met een fietsmaatje (fietsvrijwilliger) op een (elektrisch ondersteunde) duofiets op pad te gaan. Nu zijn duofietsen vaak alleen beschikbaar voor bewoners van instellingen, Fietsmaatjes maakt ze ook toegankelijk voor mensen die nog thuis wonen.De wind door de haren. Je favoriete route van vroeger fietsen. Door de trapondersteuning kan dit naar eigen vermogen. Onderweg gezellig contact met je fietsmaatje die naast je zit. Wij vinden dat Fietsmaatjes in de regio Apeldoorn niet mag ontbreken.