Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een groep vrijwilligers die elke donderdag in De Drie Ranken (Eglantierlaan 202) een gratis maaltijd voorzetten aan een groep van intussen meer dan 30 mensen die of moeite hebben om rond te ...

ArmoedebestrijdingBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Eet-Mee de Maten

Over Eet-Mee de Maten

Wij zijn een groep vrijwilligers die elke donderdag in De Drie Ranken (Eglantierlaan 202) een gratis maaltijd voorzetten aan een groep van intussen meer dan 30 mensen die of moeite hebben om rond te komen of die graag eens samen met anderen aan tafel zitten. Elke donderdag zijn er twee koks en vier andere vrijwilligers die helpen. Voor onze groep zoeken wij een aantal koks die het fijn vinden om af en toe, bijvoorbeeld eens in de zes weken, te koken voor deze groep. We vragen mensen die zo mogelijk ervaring hebben met het koken voor grotere groepen of die veel plezier hebben in koken en er niet tegenop zien om dit voor een grote groep te doen. Onze uitdaging is steeds om voor een beperkt bedrag een twee of drie-gangen maaltijd voor te schotelen. Bij de taak hoort het bepalen van het menu, rekening houdend met wat we van de voedselbank krijgen en het doen van de (aanvullende) boodschappen.
De tijdsinvestering is een groot deel van de donderdag.
We bieden: gezamenlijk eten met de vrijwilligers na afloop, een goed voorziene keuken en een enthousiaste groep vrijwilligers.

Foto's