Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

EBC Zorg, onderdeel van Profila Zorggroep, biedt op professionele wijze hulp aan (jong-)volwassenen die kampen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. EBC Zorg biedt begeleiding, zowel ...

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Deel
Leegruimen van een woning

Leegruimen van een woning

Taak · 4–8 uur
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ebc Zorg/Profila Zorggroep
#49336
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ebc-ZorgProfila-Zorggroep/activiteiten/Leegruimen-van-een-woning/49336 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een meneer die verhuisd is naar Beschermd Wonen zoek ik minimaal 2 vrijwilligers om zijn huurhuis leeg te ruimen.

Uitgebreide omschrijving

Meneer heeft geen financiële middelen, gaat door een moeilijke tijd en wil nu zijn leven op de rit krijgen, na jarenlang in het verslavingscircuit geleefd te hebben. Een stap hierin is dat hij verhuisd is. Echter is zijn huis nog erg vol en moet deze zo snel mogelijk leeggehaald worden, om meer onkosten te voorkomen. Meneer heeft zelf een blessure aan de arm, waardoor hij moeilijk dingen kan tillen. Hij zou ontzettend geholpen zijn als mensen willen helpen zijn woning leeg te ruimen. De woning staat erg vol met spullen en is ook vies.

Dus ben je een aanpakker, hou je ervan om iemand te helpen om dit stuk van zijn leven achter zich te laten, meld je dan aan!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Ebc Zorg/Profila Zorggroep > Leegruimen van een woning

Over Ebc Zorg/Profila Zorggroep

EBC Zorg, onderdeel van Profila Zorggroep, biedt op professionele wijze hulp aan (jong-)volwassenen die kampen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. EBC Zorg biedt begeleiding, zowel ambulant als in een woonsetting. Daarnaast hebben we ook op andere gebieden specialismen in huis.