Skip Sidebar

Over ons

Zorg bieden in de thuissituaties

Welzijn
Deel

Sportieve vrijwilligers gezocht die houden van een uitdaging!

1–3 uur/week
Flexibele locatie
Welzijn
Deel activiteit
#47472
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Kap-vrijwillige-Hulpdienst-en-Steunpunt-Mantelzorg/activiteiten/Sportieve-vrijwilligers-gezocht-die-houden-van-een-uitdaging/47472 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij iemand helpen om weer letterlijk in beweging te komen? Vindt je het leuk om een passende sport uit te zoeken en iemand te begeleiden naar deze sport?

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden

Een beweegmaatje gaat samen met een deelnemer aan de slag in om beweging te komen. Dit kan in praktische zin door samen een sport te gaan beoefenen of op onderzoek uit te gaan welke sport bij de deelnemer past.

 

Wie zijn wij?

MaatjesApeldoorn bemiddelt en begeleidt het contact tussen maatjes en deelnemers in de gemeente Apeldoorn. De maatjesprojecten worden georganiseerd door zowel welzijnsinstelling Stimenz als vrijwilligersorganisatie De Kap.

 

Wij bieden

Een vrijwilligerscontract bij MaatjesApeldoorn, intervisiebijeenkomsten, trainingen en andere vormen van deskundigheidsbevordering. Ook organiseren wij een aantal keer per jaar een gezellige bijeenkomst voor alle maatjes waarbij wij jullie bedanken voor jullie inzet.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Over De Kap, vrijwillige Hulpdienst en Steunpunt Mantelzorg

Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)