Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Zorg bieden in de thuissituaties

Welzijn
Deel
Help jij een buur met de boodschappen?

Help jij een buur met de boodschappen?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Regentesselaan 2, 7316 AC Apeldoorn, Netherlands
Welzijn
Activiteit Delen
De Kap, vrijwillige Hulpdienst en Steunpunt Mantelzorg
#64220
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Kap-vrijwillige-Hulpdienst-en-Steunpunt-Mantelzorg/activiteiten/Help-jij-een-buur-met-de-boodschappen/64220 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij maatschappelijke impact maken? En heb je wat tijd per week over om iemand in jouw buurt te helpen met de boodschappen?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers in Apeldoorn en de omliggende dorpen die het leuk vinden om boodschappen te doen voor mensen die dit (al dan niet tijdelijk) niet meer zelf kunnen doen. Dit kan samen met de hulpvrager zijn, of je gaat alleen en drinkt daarna bijvoorbeeld samen een kop koffie en maakt een praatje. We vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou en de hulpvrager, daarom is er altijd eerst een kennismaking.


Wij zorgen voor goede begeleiding en organiseren trainingen en themabijeenkomsten voor vrijwilligers. Eventuele reis- en onkosten worden vergoed.


Spreekt dit je aan, of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem telefonisch contact op met Laura Vrijsen, 06-34552950 of via mail naar [email protected]


Over Stichting De Kap

Wij koppelen mensen die hulp of zorg nodig hebben met Apeldoorners die graag wat voor een ander willen doen. Daarnaast ondersteunen we mensen in Apeldoorn en omliggende dorpen die langdurig zorgen voor een familielid of vriend. Iets vrijwillig voor een ander doen is mooi. Samen krijgen we heel wat voor elkaar! Kijk ook op onze website om te zien wat De Kap allemaal doet.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Kap, vrijwillige Hulpdienst en Steunpunt Mantelzorg