Skip Navigation
Skip Sidebar
Care4Neo

Care4Neo

Non-profit

Over ons

Patiëntenvereniging welke zich inzet voor couveusekinderen en hun ouders.

Welzijn
Deel
 Webredacteur

Webredacteur

Structureel werk
Oude Beekbergerweg 112, 7331 HT Apeldoorn, Netherlands
Administratie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Care4Neo
#43006
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Care4Neo/activiteiten/Webredacteur/43006 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor het schrijven van heldere webteksten en het toepassen van SEO? Vind jij het leuk om vrijwillig van betekenis te zijn en doe je dat het liefst vanuit huis? Vind jij het leuk om artikelen te posten, webpagina’s te optimaliseren en heb je affiniteit met couveusekinderen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Care4Neo is de oudste neonatologie-patiëntenvereniging van Europa. Wij hebben als doel ouders van couveusekinderen een steuntje in de rug te geven en aandacht te vragen voor de problematiek die hier rondom plaatsvindt. Onder couveusekinderen worden verstaan te vroeggeboren (prematuur) te licht geboren (dysmatuur) en ziek geboren kinderen.

Care4Neo behartigt de belangen van ouders waarvan het kind direct na de geboorte wordt opgenomen in een ziekenhuis. Ouders met een prematuur zijn, in een nieuwe en spannende fase van hun leven, erg geholpen met heldere en toegankelijke informatie en steun. Onze vrijwilligers staan daarom klaar voor ouders met te vroeg, te licht (dysmatuur) of ziek geboren baby’s. Dit doen we al meer dan 40 jaar op verschillende manieren.

Werkzaamheden
Heb jij een passie voor het schrijven van heldere webteksten en het toepassen van SEO? Vind jij het leuk om vrijwillig van betekenis te zijn en doe je dat het liefst vanuit huis? Vind jij het leuk om artikelen te posten, webpagina’s te optimaliseren en heb je affiniteit met couveusekinderen? Dan ben jij de webredacteur die we zoeken!

Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Daarnaast heb je ervaring als webredacteur, heb je ruime kennis van SEO en ben je gewend om in een CMS te werken.

Hoe mooi zou het zijn om meer te kunnen betekenen voor ouders, couveusekinderen, familie/ vrienden en zorgverleners, en dat jij daaraan bijdraagt?! Ook bieden we je de gratis cursus ‘’ schrijven voor online’’ aan via PGO support. 

Tijdsbesteding
gemiddeld 2 uur per week

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Care4Neo

Patiëntenvereniging welke zich inzet voor couveusekinderen en hun ouders.