Skip Navigation
Skip Sidebar
Care4Neo

Care4Neo

Non-profit

Over ons

Patiëntenvereniging welke zich inzet voor couveusekinderen en hun ouders.

Welzijn
Deel
 Coördinator marketing & communicatie

Coördinator marketing & communicatie

Structureel werk · 4 uur/week
Vanuit huis
CoördinerenAdministratieMarketing & Communicatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Care4Neo
#43009
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Care4Neo/activiteiten/Coordinator-marketing--communicatie/43009 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij goed in leiding geven, grote geheel overzien en heb jij de drive om samen met jouw team de communicatie binnen Care4Neo te verbeteren? Lees dan verder!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een kei in leiding geven, kan jij goed het grotere geheel overzien, verantwoordelijkheid nemen en heb je de drive om samen met jouw team de communicatie binnen Care4Neo naar een volgend level te tillen? Lees dan verder! 


Als Coördinator Marketing & Communicatie coördineer je alle marketing- en communicatieactiviteiten binnen Care4Neo, welke zich inzet voor couveusekinderen.

 

Jouw focus

  • Je overziet het grotere geheel van de web-redactie, de redactie van ons magazine ‘Kleine Maatjes’ (KM) en het Sociale Media team (totaal 10 vrijwilligers). Daarnaast ben je de coördinator van de werkgroep WereldPrematurenDag (5 vrijwilligers).


Taken binnen de redactie Kleine Maatjes (KM)

·       Voor KM stuur je het redactieteam aan en komt regelmatig (online) samen.

Het redactieteam redigeert, controleert, verduidelijkt en kort eigen verhalen van ouders en van professionals in. Jij overziet alles met een goede planning, checkt voor een consistentie in toon en stijl en draagt zorg voor een goede vertaalslag naar online (web-redactieteam).

·       Je onderhoudt het contact met de couveuse ouders, de (zorg)professionals, het secretariaat en de vormgever. Je herinnert ze aan deadlines en zorgt dat de actielijst wordt nageleefd.

·       Overige taken zijn bijvoorbeeld: je draagt zorg voor bijpassende foto’s, indeling van magazine, stelt eventueel aanvullende vragen over binnen gekomen content en overlegt over de aanpassingen. Je verzamelt samen met je redactieteam verhalen over het door jullie uitgekozen thema. Je zorgt er samen met het team voor dat je in overleg met de web-redactie en het social media team oproepen voor eigen verhalen voor in het magazine verspreidt op de website en social media kanalen.


    Online en overige taken

·       Je werkt nauw samen met bestuurslid communicatie Laura van de Rijke. Hiermee maak je de taken, welke door de 3 subteams (social, web en redactie KM) uitgevoerd moeten worden, inzichtelijk. Jij bewaakt de processen en uitvoering.

·       Je organiseert per kwartaal een (online) bijeenkomst waarbij de 3 teams samen komen; legt de afspraken vast en houdt de actielijst en communicatiekalender in de gaten. 

·       Daarnaast geef je coördinatie aan het team van WereldPrematurenDag. Op deze dag vragen wij maatschappelijke aandacht voor de gevolgen van vroeggeboorte. Lees meer op https://www.care4neo.nl/care4neo/wereld-prematurendag

·       Je draagt zorg dat nieuwe vrijwilligers welke onder communicatie vallen goed ingewerkt worden of dat deze gekoppeld worden aan een teamlid.

·       Jij houdt in de gaten wat er nodig is aan (extra) mankracht en stemt af met de vrijwilligerscoördinator welke zorg draagt voor de werving en selectie.

·       Je draagt zorg voor de communicatie richting onze leden, vrijwilligers en stakeholders middels nieuwsbrieven vanuit het CRM

·       Je houdt de website up to date en houdt de mailbox van [email protected] bij.

 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt kennis van: 

·    coördineren en het werken met vrijwilligers

·    Affiniteit met Care4Neo / couveusewereld        

·    Online marketing & communicatie heeft geen geheimen voor jou en je kan schrijven en redigeren

 

Je hebt de volgende vaardigheden:          

·    Communicatief vaardig

·    Hebt leidinggevende capaciteiten 

·    Je kunt goed afstemmen en delegeren 

·    Je bent zorgvuldig en kan goed overzicht bewaken

 

Tijdsbesteding: je bent minimaal 4 uur per week flexibel betaald inzetbaar en je vindt het niet erg om waar nodig iets meer uren te draaien op vrijwillige basis. Voor de uitgaves in mei en november is het drukker.


 Wij bieden diverse cursussen aan via PGO support, bijvoorbeeld de cursus ‘communiceren met impact’.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Care4Neo

Patiëntenvereniging welke zich inzet voor couveusekinderen en hun ouders.