Navigatie overslaan
Coördinator Wereld Prematurendag (WPD)

Coördinator Wereld Prematurendag (WPD)

Structureel werk · 1–2 uur/week
Vanuit huis
CoördinerenAdministratieEvenement & festival
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Care4Neo
#43469
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Care4Neo/activiteiten/Coordinator-Wereld-Prematurendag-WPD/43469 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd jij van plannen, organiseren en samenwerken? En lever je graag een bijdrage aan Wereld Prematurendag? Wij zoeken een gestructureerde regeltante- of oom!

Uitgebreide omschrijving

Affiniteit met neonatologie is een pré maar zeker niet verplicht.


Wij organiseren jaarlijks de ‘week van het couveusekind’ in Nederland, de week rondom 17 november – Wereld Prematurendag. In deze week krijgen alle couveusekinderen en hun ouders extra aandacht. We hopen daarmee ook bewustwording, bekendheid en begrip te creëren onder de mensen en de naamsbekendheid van Care4Neo verder uit te breiden zodat meer ouders bereikt worden.


De werkgroep Wereld Prematurendag is op zoek naar iemand die het voortouw neemt in het inplannen van overlegmomenten en het delegeren en opvolgen van activiteiten. Een voorbeeld van deze activiteiten is het paars laten kleuren van iconische gebouwen of het samenstellen en distribueren van goodiebags voor ouders die op dat moment opgenomen zijn in een ziekenhuis. Het wekelijks beheren van de mailbox hoort ook bij deze coördineerde rol. Jij bent tevens de bewaker van de planning zodat kan worden toegewerkt naar een succesvolle en hartverwarmende Wereld Prematurendag.


Tijdsinvestering: tussen nu en augustus c.a. 1. 5 uur per week. Tussen augustus en november c.a. 3 uurtjes per week. Is dit te veel voor jou? Geen probleem want ook een duo-rol is mogelijk! 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Care4Neo

Patiëntenvereniging welke zich inzet voor couveusekinderen en hun ouders.

Powered by Deed‌mob Tools ·