Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Groene vingers gezocht

Flexibel
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Buiten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42642
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Groene-vingers-gezocht/42642 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het aanplanten van de bloembakken en onderhouden hiervan.

Uitgebreide omschrijving

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg.


Zo hebben we in en om het gebouw een mooie tuin, met bloemen en planten, waar onze bewoners van genieten. Ivm het vertrek van een vrijwilliger zijn we op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die het leuk vindt om de bloembakken aan te planten evt met een bewoner samen en de bakken te onderhouden. 

We zoeken dus iemand die zelfstandig kan werken, voldoende mobiel is om rond de tuin en op de balkons te kunnen werken en een liefde voor bloemen en planten heeft.

Training en deskundigheidsbevordering, Goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0.19 ct. kilometervergoeding, Werkoverleg met activiteitenbegeleiding en collega-vrijwilligers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)