Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Avondreceptionist(e)

3–4 uur/week
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
Receptie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42641
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Avondreceptioniste/42641 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als receptionist ben je een centraal aanspreekpunt voor bezoekers, voor bewoners en voor familie. Je kunt zelfstandig en vriendelijk werken.

Je krijgt een warme maaltijd van ons om 17:00 uur

Uitgebreide omschrijving

Woon- zorgcentrum De Loohof zoekt een gastvrije vrijwilliger met een luisterend oor voor zowel bezoekers als bewoners. Je bent wekelijks op vrijdag van 16.30 tot 20.00 uur aanwezig iachter de receptiebalie van de locatie. Je opent de deur voor de verschillende bezoekers en helpt waar mensen dat nodig hebben. Tevens ontvang je bewoners die verlegen zitten om een praatje. Een gezellig hoekje met een kopje koffie is zo geregeld. Je bent het vriendelijke aanspreekpunt waar mensen ook met vragen terecht kunnen.


Wat verwachten wij van jou:


Een actieve en zelfstandige werkhouding;


  • Gastvrijheid, vriendelijkheid en toegankelijkheid;
  • Ruimdenkend en geduldig;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Dienstverlenend;
  • Representatief.

 


Wij bieden je: training en deskundigheidsbevordering, goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0.19 ct. kilometervergoeding, werkoverleg met activiteitenbegeleiding en collega-vrijwilligers. 


En je krijgt een warme maaltijd aangeboden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·