Secretaris Werkgroep Apeldoorn

Flexibel
Administratie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42317
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Amnesty-International-Apeldoorn1/activiteiten/Secretaris-Werkgroep-Apeldoorn/42317 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een betrokken en enthousiaste secretaris die het werk van Amnesty een warm hart toedraagt en inspiratie vindt in het werken voor de werkgroep. De secretaris heeft een ondersteunende functie in het bestuur.

Uitgebreide omschrijving

Onze werkgroep bestaat uit circa 20 enthousiaste mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor Amnesty en voor de mensenrechten in het algemeen. Wij vergaderen circa acht maal per jaar om acties te evalueren en op te starten. De secretaris stelt, samen met de voorzitter, de agenda voor deze vergaderingen op en notuleert de vergaderingen. Daarnaast voert de secretaris overleg met de voorzitter en penningmeester inzake de planning van activiteiten.

De secretaris houdt de ledenlijst en de activiteitenkalender bij en beheert het informatiemateriaal. Daarnaast behoort het verzorgen van de correspondentie en een bijdrage leveren aan de communicatie tot de functie.  De geschatte tijdsinvestering is 1,5 tot 2 uur per week en grotendeels zelf in te delen. In de zomerperiode is het een stuk rustiger.

Amnesty Apeldoorn is aangesloten bij Stichting Mondial en de voorzitter en secretaris zijn namens onze werkgroep afgevaardigden naar de Mondialvergaderingen die circa vier maal per jaar plaatsvinden.

Wij zoeken iemand die:

- Affiniteit heeft met het werk van Amnesty International, lid is of lid wil worden

- Loyaliteit en teamwerk belangrijk vindt

- Voldoening vindt in het uitvoeren van secretarieële werkzaamheden

- Graag op de hoogte blijft van wat er speelt binnen de organisatie

Dit mag u van ons verwachten:

 - De werkgroep biedt u steun, een hartelijke sfeer en tijd om u in te werken

 - Amnesty International Nederland waarvan wij als werkgroep deel uit maken, houdt workshops en studiedagen, lokaal, regionaal en landelijk, waar u informatie krijgt en u kunt bijscholen

 - De onkosten die u maakt, worden uiteraard vergoed

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met onze voorzitter Tineke Willemsen.

[email protected]

 

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·