VRIJWILLIGERSACADEMIE

De vrijwilligersacademie is er voor iedere vrijwilliger die zichzelf verder wil ontwikkelen. Hier publiceren we trainingen, cursussen, workshops en open evenementen. Houd de activiteiten in de gaten!


Vrijwilligers doen goed en belangrijk werk. (Bij)scholing kan hierbij een welkome ondersteuning zijn. Een manier om aanvullende kennis op te doen, nieuwe vaardigheden te leren. Kortom: een manier om jezelf te ontwikkelen. Dat kan van alles zijn: een cursus PR en Publiciteit, uitleg over veilig(er) werken, handreikingen om effectief te vergaderen.

De vrijwilligersacademie is er om organisaties en hun vrijwilligers te ondersteunen bij hun werk. Daarom vind je op Apeldoorn Pakt Aan het complete aanbod van deskundigheidsbevordering in Apeldoorn. We laten zien welke training waar geboden wordt, zodat kennis gedeeld en verkregen kan worden. Zo helpen we vrijwilligers te groeien in de belangrijke rol die zij vervullen.


Kun je jouw gewenste vrijwilligerstraining niet vinden? Neem gerust contact met ons op. Heb je zelf een training, workshop of bijeenkomst te delen met de vrijwilligers in Apeldoorn? Plaats dan jullie training in onze activiteitenagenda.

Activiteitenagenda

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 6 dec
Apeldoorn
Sjouwhulp, op 6/7 december en 13/14 december. Ik krijg een nieuwe vloer.
Ik ben iemand van 63 (vrouw) met weinig inkomen en heb de ziekte ME ( is chronisch vermoeid). Geplaatst door Hulp in je buurt
Dec15
Nieuw
Bijeenkomst · 15 dec, 19:30 - 20:30
Vanuit huis
Ga de energiekosten van je club te lijf!
Wil je informatie over regelingen en mogelijkheden voor je vereniging op korte en lange termijn? Sluit dan aan bij ons Webinar. Geplaatst door Bestuurdersacademie Apeldoorn

E-learning

In de tussentijd op zoek naar online lesmateriaal? Bekijk het overzicht van uiteenlopende webinars, online cursussen en lezingen.