Skip Navigation
Skip Sidebar
vv Loenermark

vv Loenermark

Club, vereniging of andere

Over ons

Door het aanbieden van G-Voetbal wil Loenermark een regionale maatschappelijke behoefte invullen zodat G-Voetballers op relatief korte afstand bij een voetbalvereniging kunnen aansluiten. Loenermark ...

Deel
G-Voetbal trainer

G-Voetbal trainer

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 25 aug 2023
Lonapark 5, 7371 EH Loenen, Nederland
Sport
Sport & RecreatieMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
vv Loenermark
#65617
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/httpswwwvvloenermarknl434g-voetbal-bij-loenermark/activiteiten/G-Voetbal-trainer/65617 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het om de week trainen van een groep voetballers met een beperking. Dit samen met minimaal 1 andere trainer.

Uitgebreide omschrijving

Voetbalvereninging Loenermark uit Loenen biedt alweer ruim 6 jaar voetbal voor mensen met een beperking aan. De groep van ondertussen bijna 30 spelers traint met veel enthousiasme op vrijdagavond. Voor het komende seizoen is Loenermark op zoek naar aanvulling van de trainersstaf voor met name de senioren.


Wat is er mooier dan een bijdrage leveren aan de voetbalontwikkeling van voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? Misschien vraag jij je af 'is dat wel wat voor mij?'. Schroom dan niet en kom op een vrijdagavond vrijblijvend kijken wat het inhoudt.

De trainingen zijn op vrijdagavond van 18:45 – 19:45 uur.

Je verzorgt de training nooit alleen! Voor iedere groep heeft Loenermark altijd minimaal 2 trainers die samen de training verzorgen.


Door voetbaltraining en het spelen van wedstrijden wordt de conditie, de mentale weerbaarheid en de motoriek van spelers verbeterd. Maar het allerbelangrijkste vind Loenermark echter dat spelers onderling veel plezier beleven en respect hebben. Dat zij uitkijken naar de komende training en wedstrijd. Hier doen de trainers en teambegeleiders het voor!


Wat zoekt Loenermark in jou? Vooral enthousiasme, geduld en affiniteit met de doelgroep. Ervaring met deze doelgroep is een pré maar niet noodzakelijk. Hiervoor krijg je heel veel plezier en dankbaarheid terug.

De ervaring leert dat training geven aan deze doelgroep energie geeft in plaats van vraagt. In principe trainen de seniorentrainers om de week. Onderling kan uiteraard geruild worden.

De wedstrijdbegeleiding wordt door teambegeleiders gedaan, het gaat dus alleen om een uurtje trainen in de 2 weken.


Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Gerrit Blom (06-51224565) of stuur een email naar [email protected], er wordt dan contact met je opgenomen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Loenen Activiteiten > vv Loenermark > G-Voetbal trainer

Over vv Loenermark

Door het aanbieden van G-Voetbal wil Loenermark een regionale maatschappelijke behoefte invullen zodat G-Voetballers op relatief korte afstand bij een voetbalvereniging kunnen aansluiten. Loenermark is een voetbalvereniging die respect, sfeer, waarden en normen, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen we met de gehele vereniging uitstralen. Deze aspecten krijgen dan ook continu aandacht, net als omgang met elkaar, samen lekker voetballen en hier plezier aan beleven. G-Voetballers worden bij Loenermark net als ieder ander behandeld.