Skip Sidebar

Over ons

Samen voor duurzame energie van en voor Apeldoorn. deA helpt je met opwekken, besparen en levert lokale energie.

Natuur & Milieu
Deel

Energiecoach

Structureel werk · 1–2 uur/week
Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn, Nederland
Advies & Mentoring
Natuur & Milieu
Activiteit Delen
deA | duurzame energiecoöperatie Apeldoorn
#42614
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/deA-Duurzame-Energiecooperatie-Apeldoorn/activiteiten/Energiecoach/42614 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als energiecoach help je bewoners ontdekken welke energiebesparende maatregelen aan hun woning bij hen passen, om zo te kunnen besparen op hun energierekening.

Uitgebreide omschrijving

deA is een energiecoöperatie van Apeldoorners die werk willen maken van duurzaamheid. Onze vrijwillige energiecoaches helpen bewoners bij het verduurzamen van hun woning. De informatie en tips die ze geven worden zeer gewaardeerd. 

 

Wat doet de energiecoach


Als energiecoach help je bewoners te ontdekken welke energiebesparende maatregelen aan hun woning bij hen passen, leg je uit hoe ze kunnen besparen op hun energierekening en bijdragen aan het milieu. Je laat bewoners kansen en mogelijkheden zien en activeert hen tot het nemen van maatregelen. En dat het liefst in je eigen wijk of omgeving.


Wat vragen we van je?


Natuurlijk hoef je niet álles van energie te weten, maar je moet het wel leuk vinden om meer te weten over energie besparen. Het helpt als je daar zelf al actief mee bezig bent. Dan is het gemakkelijk om de ervaringen enthousiast door te vertellen. Wil je weten of energiecoach worden iets voor je is?

Kijk dan hier en doe de check.


Wij bieden

Een onkostenvergoeding, een training en een leuke organisatie met een inspirerend doel. En je krijgt ook deskundige begeleiding. Bijkomend voordeel: je komt in contact met interessante mensen die bezig zijn met duurzaamheid.


Tijdsbesteding

Energiecoaches stellen zich beschikbaar voor minimaal twee bezoeken per maand. Maar meer kan ook. Daar komt dan nog de training bij, het voorwerk en de rapportage achteraf.


Heb je vragen of wil je meer weten? Kijk hier! we praten graag met je verder.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over deA | duurzame energiecoöperatie Apeldoorn

Samen voor duurzame energie van en voor Apeldoorn. deA helpt je met opwekken, besparen en levert lokale energie.