Skip Sidebar

Over ons

Duurzame Energiecoöperatie

Natuur & Milieu
Deel

Energiecoach

Flexibel
Ecofactorij 18, 7325 WC Apeldoorn, Netherlands
Advies & Mentoring
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42614
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/deA-Duurzame-Energiecooperatie-Apeldoorn/activiteiten/Energiecoach/42614 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Steeds meer mensen gaan aan de slag met het verduurzamen van hun woning. Maar hoe maak je je huis duurzaam en groen? Steeds meer mensen vragen de energiecoach in huis.Daarom zijn we weer op zoek naar nieuwe energiecoaches.
Iets voor jou?

Uitgebreide omschrijving

deA is een energiecoöperatie van Apeldoorners die werk willen maken van duurzaamheid. Onze vrijwillige energiecoaches helpen bewoners bij het verduurzamen van hun woning. De informatie en tips die ze geven worden zeer gewaardeerd. 
 
Wat doet de energiecoach

Als energiecoach help je bewoners te ontdekken welke energiebesparende maatregelen aan hun woning bij hen passen, leg je uit hoe ze kunnen besparen op hun energierekening en bijdragen aan het milieu. Je laat bewoners kansen en mogelijkheden zien en activeert hen tot het nemen van maatregelen. En dat het liefst in je eigen wijk of omgeving.

Wat vragen we van je?

Natuurlijk hoef je niet álles van energie te weten, maar je moet het wel leuk vinden om meer te weten over energie besparen. Het helpt als je daar zelf al actief mee bezig bent. Dan is het gemakkelijk om de ervaringen enthousiast door te vertellen. Wil je weten of energiecoach worden iets voor je is?
Kijk dan hier en doe de check.

Wij bieden
Een onkostenvergoeding, een training en een leuke organisatie met een inspirerend doel. En je krijgt ook deskundige begeleiding.  Bijkomend voordeel: je komt in contact met interessante mensen die bezig zijn met duurzaamheid.

Tijdsbesteding
Energiecoaches stellen zich beschikbaar voor minimaal twee bezoeken per maand. Maar meer kan ook. Daar komt dan nog de training bij, het voorwerk en de rapportage achteraf.

Heb je vragen of wil je meer weten? Kijk hier! we praten graag met je verder.

Hoe kom ik er?

Over deA Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)