Skip Navigation
Skip Sidebar
Zuid Doet Samen

Zuid Doet Samen

Non-profit

Over ons

Zuid doet samen:
Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid is een bewonerscoöperatie die het omzien naar elkaar bevordert.
Het doel van de buurtcoöperatie is het ondersteunen van de bewoners uit Apeldoorn Zuid, ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel
 Vrijwilligersvacature: Kok

Vrijwilligersvacature: Kok

Structureel werk
Sperwerlaan 18, 7331 TX Apeldoorn, Netherlands
Koken & eten
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zuid Doet Samen
#42475
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zuid-Doet-Samen1/activiteiten/Vrijwilligersvacature-Kok/42475 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ons Honk is een ontmoetingsplek in Apeldoorn-zuid waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, een maaltijd nuttigen en diverse activiteiten plaats vinden met een hele mooie professionele keuken. Voor info kunt u Aart Meiling bellen 06-83551251 of uw sollicitatie sturen naar [email protected]

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Ons Honk is een ontmoetingsplek in Apeldoorn-zuid waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, een maaltijd nuttigen en diverse activiteiten plaats vinden met een hele mooie professionele keuken. 

Elke week koken we een heerlijke warme maaltijd. Bewoners uit zuid schrijven zich in om bij ons gezellig samen te komen eten. Onze vrijwilligers bedienen ongeveer 15-30 buurtbewoners per dag. We beginnen met voorbereiden van de maaltijd om 09.00 uur en gaan eten om 12.00 uur. Onze buurtbewoners eten bij ons van 12.00 tot 13.00 uur. Ons doel is niet commercieel, het is om mensen te verbinden en gezellig samen te laten eten.
 
Werkzaamheden
We zijn op zoek naar een vrijwilliger kok die bij ons wil koken. Wij koken van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn vanaf 9.00 uur tot 14.00 uur. De werktijden en/of dagen zijn in overleg met elkaar. Als u parttime of maar een paar dagen kunt werken, dan is dat ook mogelijk. 
Je taken zullen onder andere bestaan uit voorbereiden van de maaltijden, koken en daarna opruimen en schoonmaken.
 
Wij vragen
Als vrijwilliger kok voldoe je aan de volgende eisen;
• Affiniteit met koken
• Hygiënisch werken
• Het leuk vinden om in contact te zijn met mensen
• Aan afspraken kunnen houden
• Flexibiliteit
Kandidaten met eerdere ervaring als kok hebben onze voorkeur.

Wij bieden
We bieden goede begeleiding en je werkt samen in en met een leuke groep vrijwilligers.
 
Tijdsbesteding
Woon jij bij voorkeur in Apeldoorn-Zuid, ben jij gedreven, representatief en is koken jouw passie? Lijkt het jou ook leuk om in Ons Honk voor onze buurtbewoners te koken, solliciteer dan op onze vacature: vrijwilliger kok. De werktijden en werkdagen zijn in overleg, dus mocht je maar 1 dag of 3 dagen willen, alles is bespreekbaar!
 
 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Zuid Doet Samen > Vrijwilligersvacature: Kok

Over Zuid Doet Samen

Zuid doet samen:
Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid is een bewonerscoöperatie die het omzien naar elkaar bevordert.
Het doel van de buurtcoöperatie is het ondersteunen van de bewoners uit Apeldoorn Zuid, bij het bevorderen van hun zelfredzaamheid en het voeren van regie op het gebied van wonen, participatie, welzijn en zorg.
Het behartigen van de belangen van mensen woonachtig in Apeldoorn Zuid met een bestaande of een toekomstige "zorgvraag", zowel in de richting van de Gemeente Apeldoorn als in de richting van zorg- of welzijnaanbieders en zorgverzekeraars.
De buurtcoöperatie stimuleert en nodigt inwoners van Apeldoorn Zuid uit tot betrokkenheid en participatie op straat- en buurtniveau. Ondersteund door professionele organisaties en vrijwilligers.

ZUID DOET SAMEN!