Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je ...

WelzijnZorg
Deel

Zorgvrijwilliger hospice De Spreng

Structureel werk · 4–24 uur/week
Ruitersmolenweg 5, 7361 CC Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
Zorggroep Apeldoorn en omstreken
#62848
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-en-omstreken/activiteiten/Zorgvrijwilliger-hospice-De-Spreng/62848 om je aan te melden

Contactpersoon

Ineke Davelaar & Marjet LooijenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Hospice De Spreng biedt zorg aan mensen in de laatste levensfase. Wij zijn op zoek naar Zorgvrijwilligers die onze professionals kunnen en willen ondersteunen.

Uitgebreide omschrijving

Hospice de Spreng in Beekbergen biedt zorg aan mensen in de laatste levensfase. Het hospice beschikt over 10 privékamers en een gezamenlijke woonkamer voor gasten en hun naasten.


Vrijwilligers zijn in ons hospice onmisbaar. Zij werken samen met professionals aan de best mogelijke begeleiding en verzorging van onze gasten.

Om ons team uit te breiden, zijn wij op zoek naar zorgvrijwilligers.

Als zorgvrijwilliger ondersteun je de professionals bij de dagelijkse zorg aan onze gasten.


Heb je een invoelend vermogen en respect voor emoties van de gast en hun naasten en ben je bij voorkeur minimaal 4 uur beschikbaar dan bieden wij je als vrijwilliger;


. Mooi en betekenisvol vrijwilligerswerk in een betrokken en enthousiast team

. Een gedegen inwerkperiode

. Een basistraining zorgvrijwilliger, begeleiding en informatie- en scholingsbijeenkomsten

. Tegemoetkoming in reis- en onkosten en een WA- en ongevallenverzekering tijdens het vrijwilligerswerk

. Een jaarlijkse attentie en kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Beekbergen Activiteiten > Zorggroep Apeldoorn en omstreken > Zorgvrijwilliger hospice De Spreng

Over Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je talent is van onschatbare waarde!
Samen met een cliënt een kopje koffie drinken, een wandeling maken of ondersteunen bij een activiteit als koken of muziek. Als vrijwilliger bij Zorggroep Apeldoorn ben je van grote waarde. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent heel veel voor onze cliënten.

Vrijwilligerswerk is maatwerk
Welke inzet je als vrijwilliger kunt doen hangt helemaal af van wat je wilt en kunt. Samen met de coördinatoren van Bureau Vrijwillige Inzet kijken we wat bij je past. Je ondersteuning stemmen we af op je talenten en de behoefte van onze cliënten. In principe is daarom alles mogelijk, van meerdere dagen per week tot bijvoorbeeld een dagdeel per maand. Van wandelen tot af en toe een kopje koffie drinken.

De coördinatoren van Bureau Vrijwilliger Inzet bemiddelen en begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat het vrijwilligerswerk aansluit bij je wensen. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij Bureau Vrijwillige Inzet.