Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je ...

WelzijnZorg
Deel

Houd je van een flinke wandeling met de bezoekers van de dagbehandeling?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Anklaarseweg 91, 7316 MC Apeldoorn, Nederland
WelzijnZorg
1 plaats over.
Activiteit Delen
Zorggroep Apeldoorn en omstreken
#55624
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-en-omstreken/activiteiten/Houd-je-van-een-flinke-wandeling-met-de-bezoekers-van-de-dagbehandeling/55624 om je aan te melden

Contactpersoon

Ineke Davelaar & Marjet LooijenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die van een flinke wandeling houdt en indien het geen wandelweer is een activiteit wil ondersteunen

Uitgebreide omschrijving

Bij de dagbehandeling Prinsenbeek komen bezoekers, die nog in een thuissituatie wonen, voor een dag of evt. meerdere dagen in de week. Bij de dagbehandeling krijgen zij een vorm van dagbesteding.

Vrijwilligers zijn hierbij van harte welkom. Zij zetten zich, samen met professionals, in aan de best mogelijke begeleiding van onze bezoekers.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die van een flinke wandeling houdt en indien het geen wandelweer is een activiteit wil ondersteunen.


Wat wordt er van je verwacht:

. Je kunt in ieder geval één dagdeel komen

. Je geeft extra aandacht aan de gasten door een wandeling te maken. Indien het geen wandelweer is, ben je bereidt om een activiteit te ondersteunen.

. Je zorgt voor een prettige sfeer.


Wij vragen:

. Een open luisterhouding en goede communicatieve vaardigheden

. Goed kunnen samenwerken met de professional

. Invoelend vermogen en respect voor emoties van de bezoeker

. Eén dagdeel in de week beschikbaar of in overleg


Wij bieden:

. Betekenisvol vrijwilligerswerk

. Een gedegen inwerkperiode

. Tegemoetkoming in reiskosten

. WA-ongevallenverzekering tijdens het vrijwilligerswerk

. Een jaarlijkse attentie

. Je kunt lid worden van de actieve personeelsvereniging

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Zorggroep Apeldoorn en omstreken > Houd je van een flinke wandeling met de bezoekers van de dagbehandeling?

Over Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je talent is van onschatbare waarde!
Samen met een cliënt een kopje koffie drinken, een wandeling maken of ondersteunen bij een activiteit als koken of muziek. Als vrijwilliger bij Zorggroep Apeldoorn ben je van grote waarde. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent heel veel voor onze cliënten.

Vrijwilligerswerk is maatwerk
Welke taken je als vrijwilliger kunt doen hangt helemaal af van wat je wilt en kunt. Samen met de medewerkers van Bureau Vrijwilligerswerk kijken we wat bij je past. Je werk stemmen we af op je talenten en de behoefte van onze cliënten. In principe is daarom alles mogelijk, van meerdere dagen per week tot bijvoorbeeld een dagdeel per maand. Van wandelen tot zwemmen tot af en toe een kopje koffie drinken.

De medewerkers van Bureau Vrijwilligerswerk bemiddelen en begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat het vrijwilligerswerk aansluit bij je wensen. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij Bureau Vrijwilligerswerk.