Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je ...

WelzijnZorg
Deel

Fietsen met cliënten op een Duo-fiets

Structureel werk · 1–2 uur/week
Flexibele locatie
Buiten
Welzijn
Activiteit Delen
Zorggroep Apeldoorn en omstreken
#48668
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-en-omstreken/activiteiten/Fietsen-met-clienten-op-een-Duo-fiets/48668 om je aan te melden

Contactpersoon

Ineke Davelaar & Marjet LooijenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Vind jij het leuk om en fietstocht te maken? Geniet dan samen met een cliënt op de Duo-fiets van een heerlijke fietstocht in de omgeving van onze locaties

Uitgebreide omschrijving

Op de diverse locaties staan Duo-fietsen om samen met onze cliënten prachtige fietstochten te maken. Uiteraard krijg je instructies hoe deze prachtige fietsen te gebruiken zijn.

Maak bij ons kenbaar wanneer je beschikbaar bent, dan zoeken wij een locatie en een passend moment voor je.


Wij bieden:

Mooi en betekenisvol vrijwilligerswerk / een introductie en inwerkperiode / begeleiding, scholing en informatiebijeenkomsten / tegemoetkoming in reiskosten / WA- en ongevallenverzekering tijdens het vrijwilligerswerk / een jaarlijkse attentie en gezellig vrijwilligersfeest / je kunt lid worden van de actieve personeelsvereniging

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je talent is van onschatbare waarde!
Samen met een cliënt een kopje koffie drinken, een wandeling maken of ondersteunen bij een activiteit als koken of muziek. Als vrijwilliger bij Zorggroep Apeldoorn ben je van grote waarde. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent heel veel voor onze cliënten.

Vrijwilligerswerk is maatwerk
Welke taken je als vrijwilliger kunt doen hangt helemaal af van wat je wilt en kunt. Samen met de medewerkers van Bureau Vrijwilligerswerk kijken we wat bij je past. Je werk stemmen we af op je talenten en de behoefte van onze cliënten. In principe is daarom alles mogelijk, van meerdere dagen per week tot bijvoorbeeld een dagdeel per maand. Van wandelen tot zwemmen tot af en toe een kopje koffie drinken.

De medewerkers van Bureau Vrijwilligerswerk bemiddelen en begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat het vrijwilligerswerk aansluit bij je wensen. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij Bureau Vrijwilligerswerk.