Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je ...

WelzijnZorg
Deel

Bezoekvrijwilliger

Structureel werk · 1 uur/week
Flexibele locatie
Sociaal contact
Welzijn
Activiteit Delen
Zorggroep Apeldoorn en omstreken
#48670
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-en-omstreken/activiteiten/Bezoekvrijwilliger/48670 om je aan te melden

Contactpersoon

Ineke Davelaar & Marjet LooijenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten? Ogenschijnlijk kleine dingen zijn voor onze cliënten van grote betekenis.

Uitgebreide omschrijving

Samen een kop koffie drinken of even de tuin in, een wandeling maken of samen de krant lezen of een spelletje doen? Het zijn ogenschijnlijk kleine dingen, maar van grote betekenis voor onze cliënten.


Samen kijken we naar welke doelgroep en naar welke locatie je voorkeur uit gaat.

Je wordt de vaste bezoeker van een cliënt en het zou fijn zijn als je onze cliënt ongeveer één keer per week bezoekt en het leuk vindt om met een cliënt iets te ondernemen.


Wij bieden:

Mooi en betekenisvol vrijwilligerswerk / een introductie en inwerkperiode / begeleiding, scholing en informatiebijeenkomsten / tegemoetkoming in reiskosten / WA- en ongevallenverzekering tijdens het vrijwilligerswerk / een jaarlijkse attentie / je kunt lid worden van de actieve personeelsvereniging

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je talent is van onschatbare waarde!
Samen met een cliënt een kopje koffie drinken, een wandeling maken of ondersteunen bij een activiteit als koken of muziek. Als vrijwilliger bij Zorggroep Apeldoorn ben je van grote waarde. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent heel veel voor onze cliënten.

Vrijwilligerswerk is maatwerk
Welke taken je als vrijwilliger kunt doen hangt helemaal af van wat je wilt en kunt. Samen met de medewerkers van Bureau Vrijwilligerswerk kijken we wat bij je past. Je werk stemmen we af op je talenten en de behoefte van onze cliënten. In principe is daarom alles mogelijk, van meerdere dagen per week tot bijvoorbeeld een dagdeel per maand. Van wandelen tot zwemmen tot af en toe een kopje koffie drinken.

De medewerkers van Bureau Vrijwilligerswerk bemiddelen en begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat het vrijwilligerswerk aansluit bij je wensen. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij Bureau Vrijwilligerswerk.