Skip Sidebar

Over ons

Midden in de idyllische omgeving van Loenen (Veluwe) ligt Open Erf de Groote Modderkolk. Op het erf staat een zorgboerderij van stichting Verdandi. Er wonen daar 10 jongvolwassenen met een ...

WelzijnMensen met een beperkingNatuur & Milieu
Deel

tuiniers, hulp in de moestuin

4–16 uur/week · 26 jul 2021 – 25 jul 2022
Vrijenbergweg 24, 7371 AA Loenen, Nederland
TuinierenBuiten
WelzijnMensen met een beperkingNatuur & Milieu
Aanmeldingen sluiten in 6 months.
Deel activiteit
#43939
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorgboerderij-de-Groote-Modderkolk1/activiteiten/tuiniers-hulp-in-de-moestuin/43939 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de verzorging van onze moestuin (1400 m2) hebben we hulp nodig van enthousiaste groene vingers

Uitgebreide omschrijving

Onze moestuin wordt verzorgd door onze bewoners en dagbesteders samen met hun begeleiders, onder leiding van een tuinman.

Om de tuin goed te verzorgen kunnen we hulp gebruiken bij planten, zaaien, verzorgen en oogsten van de groenten, kortom bij alles op en rond de moestuin.

Het is een prachtige plek aan de rand van het bos, de werksfeer heel goed.

Als hulp zul je meewerken op tijden dat de dagbesteders er ook zijn. De tuinman geeft leiding en plant de werkzaamheden. In overleg met hem zal de hulp de taken van de dag duidelijk krijgen.

Het is mogelijk om samen met dagbesteders aan de slag te gaan, maar dat hoeft niet. Ook dit kan in overleg en als mensen dit willen kan de begeleiding ondersteunen met informatie en handreikingen.


Door te helpen in de moestuin worden de dagbesteders ondersteund in het produceren van groenten en fruit. Het samen aan de slag gaan schept een band en doordat de moestuin er dankzij de extra hulp mooi bijligt is het een plezier voor de bewoners en gasten van het erf om er te vertoeven

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 6 months.
Deel activiteit

Over Zorgboerderij de Groote Modderkolk

Midden in de idyllische omgeving van Loenen (Veluwe) ligt Open Erf de Groote Modderkolk. Op het erf staat een zorgboerderij van stichting Verdandi. Er wonen daar 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met een aantal dagbesteders werken ze in de moestuin, boomgaard en theeschenkerij op het erf en verzorgen ze een aantal dieren. Het is een heerlijke plek vlak aan de rand van de Veluwe met de watervallen op loopafstand. Dankzij het klompenpad is er veel aanloop van gasten waardoor het lijkt alsof er altijd wat te doen is.

Powered by Deed‌mob Tools ·