Skip Sidebar

Over ons

Stichting Zero Waste Apeldoorn is voortgekomen uit het burgerinitiatief Zero Waste Apeldoorn, dat in samenwerking met de gemeente Apeldoorn, zich toelegt op het minimaliseren van de ecologische ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingDierenwelzijn
Deel

Aanpakkers gezocht voor organisatie zero waste week

Event · 11 sep, 09:00 - 17:00
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Natuur & MilieuBuurt & omgevingDierenwelzijn
Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Activiteit Delen
Zero Waste Apeldoorn
#52758
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zero-Waste-Apeldoorn/activiteiten/Aanpakkers-gezocht-voor-organisatie-zero-waste-week/52758 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De zero waste week wordt gehouden van 11 t/m 17 september 2022. De aftrap is op 11 september met een event op het Zwitsalterrein.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken mensen die mee willen helpen bij de de diverse activiteiten die in de Zero Waste Week plaatsvinden. Denk aan bezoekers wegwijs maken, helpen bij de op- en afbouw van de duurzame markt, diverse hand-en spandiensten op het gebied van PR en communicatie en coördinatie. Helpen bij de workshops, bij de "vegavrijdag" of de zwerfvuilopruimacties. In overleg is er veel mogelijk. Je kunt een paar uurtjes komen helpen, maar ook meerdere dagdelen.


Een enthousiaste werkgroep is bezig met de voorbereidingen van de activiteiten die in de ZWW zullen plaatsvinden. De werkgroep vergadert ongeveer 1x per maand, meestal digitaal. In de laatste weken kunnen de vergaderingen live zijn. Vind je het leuk om mee te denken en alvast voorbereidend werk te doen, meld je dan aan!

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Zero Waste Apeldoorn > Aanpakkers gezocht voor organisatie zero waste week

Over Zero Waste Apeldoorn

Stichting Zero Waste Apeldoorn is voortgekomen uit het burgerinitiatief Zero Waste Apeldoorn, dat in samenwerking met de gemeente Apeldoorn, zich toelegt op het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van inwoners en het voorkomen of verminderen van afval en verspilling. Dit draagt mede bij aan de gemeentelijke doelstellingen met betrekking tot afvalpreventie, afvalvermindering en circulariteit.
Doelstellingen

Stimuleren, informatie & bewustwording creëren op gebied van afval preventie, afval verminderen (Refuse/Reduce) en hergebruik (Reuse)
Burgerparticipatie bevorderen
Uitbreiding Heel Apeldoorn Rein