Skip Sidebar

Over ons

bevorderen leefbaarheid in de wijk

Welzijn
Deel

Wijkraad Osseveld Woudhuis zoekt nieuw bestuurslid Communicatie

Flexibel
Ravelijn 55, 7325 NT Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42316
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Wijkraad-Osseveld-Woudhuis1/activiteiten/Wijkraad-Osseveld-Woudhuis-zoekt-nieuw-bestuurslid-Communicatie/42316 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Binnen de Wijkraad Osseveld-Woudhuis is er een vacature van bestuurslid Communicatie.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
De Wijkraad Osseveld-Woudhuis is een gewaardeerde gesprekspartner voor de gemeente en wij laten gevraagd en ongevraagd van ons horen (en lezen) als het onze wijkbelangen betreft. De Wijkraad beoogt een goede gesprekspartner én belangenbehartiger te zijn voor onze bewoners en heeft oog en oor voor wat er in de wijk speelt of gaat spelen. Wij vormen een energiek team.

Werkzaamheden
Bestuursleden van de Wijkraad Osseveld-Woudhuis zetten zich op vrijwillige basis in voor onze mooie wijk. Bij communicatie denken wij aan de inzet van diverse middelen die daarvoor beschikbaar zijn en moeten komen. Dit gerelateerd aan het doel van de communicatie, als ook aan de diverse in de wijken aanwezige bewoners en doelgroepen. 

Wij vragen
Wij vragen een gemotiveerde inwoner van de wijk Osseveld of Woudhuis die zich wil inzetten voor de wijkraad en zelfstandig gaat opereren (met mogelijk een in te richten communicatieteam).

Wij bieden
Jij maakt straks deel van dit team. Elke maand komen wij op de tweede dinsdag van de maand bij elkaar in de bestuursvergadering. Wij kunnen ons de situatie voorstellen dat de portefeuille Communicatie over enige tijd onder aanvoering staat van het nieuwe bestuurslid en wordt gevormd door een werkgroep die uitvoering geeft aan de diverse werkzaamheden.

Tijdsbesteding
Ingeschat wordt dat dit enkele uren per week van je tijd gaat vragen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Wijkraad Osseveld-Woudhuis > Wijkraad Osseveld Woudhuis zoekt nieuw bestuurslid Communicatie

Over Wijkraad Osseveld-Woudhuis


Powered by Deed‌mob Tools ·