Skip Sidebar

Over ons

bevorderen leefbaarheid in de wijk

Welzijn
Deel

Bestuurslid gezocht voor de Wijkraad Osseveld-Woudhuis

Flexibel
Ravelijn 55, 7325 NT Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Deel activiteit
#42613
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Wijkraad-Osseveld-Woudhuis1/activiteiten/Bestuurslid-gezocht-voor-de-Wijkraad-Osseveld-Woudhuis/42613 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je inzetten voor de Wijkraad Osseveld-Woudhuis? Laat het ons weten.

Uitgebreide omschrijving

De Wijkraad zoekt ondersteuning in de portefeuilles Openbaar Domein en Sociale Zaken. Bestuursleden van de Wijkraad Osseveld-Woudhuis zetten zich op vrijwillige basis in voor onze mooie wijk. Een wijk die volop in ontwikkeling is en waar alle leeftijden goed vertegenwoordigd zijn. Je enthousiasme, je interesse in bestuurswerk en een hart voor je eigen wijk, zijn belangrijk om met veel plezier dit vrijwilligerswerk te kunnen doen.

De Wijkraad heeft haar taken verdeeld in portefeuilles. Jouw belangrijkste (overleg)partners zijn omwonenden, de gemeente Apeldoorn. Maar het werkterrein brengt je ook in contact met onze winkeliersvereniging, IVN, vliegveld Teuge. Actueel voor de komende twee jaren: ondertunneling Laan van Osseveld. Kortom een afwisselend werkterrein waarin de huidige bestuursleden jou natuurlijk zullen begeleiden.

De Wijkraad Osseveld-Woudhuis is een gewaardeerde gesprekspartner voor de gemeente en wij laten gevraagd en ongevraagd van ons horen (en lezen) als het onze wijkbelangen betreft. De Wijkraad beoogt een goede gesprekspartner én belangenbehartiger te zijn voor onze bewoners en heeft oog en oor voor wat er in de wijk speelt of gaat spelen. Wij vormen een energiek team.

Jij maakt straks deel van dit team. Elke maand komen wij op de tweede maandag van de maand bij elkaar in de bestuursvergadering. In de week daarvoor komt het dagelijks bestuur bij elkaar. Door de maand heen is er nog een aantal (ad-hoc-) bijeenkomsten. Je zult merken, dat je een warm welkom krijgt. Je leert veel over je eigen wijk en de wijken om je heen, het ‘gemeentelijk apparaat’ en je doet nieuwe contacten op binnen en buiten de wijk.

Spreekt dit alles je aan en heb je interesse in deze bestuursfunctie? Of heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met ons secretariaat: [email protected]. Wij nemen dan snel contact met je op.

Hoe kom ik er?

Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Wijkraad Osseveld-Woudhuis > Bestuurslid gezocht voor de Wijkraad Osseveld-Woudhuis

Over Wijkraad Osseveld-Woudhuis


Powered by Deed‌mob Tools ·