Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Sociaal Veilige Sport is één van de zes thema's van Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn II. Doel is om om sociale veiligheid en integriteit bij lokale sportaanbieders te stimuleren en te ondersteunen ...

Sport & Recreatie
Deel
Kennissessie Positieve Sportcultuur

Kennissessie Positieve Sportcultuur

Bijeenkomst · 3 okt 2022, 19:30 - 21:30
Laan van Spitsbergen 2, 7312 CM Apeldoorn, Nederland
Sport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Sociaal Veilige Sport Apeldoorn
#55037
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Werkgroep-Positieve-Sportcultuur-Apeldoorn/activiteiten/Kennissessie-Positieve-Sportcultuur/55037 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kennissessie voor vertrouwenscontactpersonen en bestuurders over het proactief aan de slag gaan met een positieve sportcultuur binnen de vereniging.

Uitgebreide omschrijving

Op maandagavond 3 oktober van 19.30-21.30 uur (inloop 19.15 uur) nodigen we vertrouwenscontactpersonen en bestuurders samen uit om deel te nemen aan de Kennissessie Positieve Sportcultuur. Het proactief aan de slag gaan met een positieve sportcultuur binnen de vereniging staat centraal deze avond. Laat je inspireren door good practices en de nut en noodzaak van een veilig sportklimaat en ga naar huis met minimaal twee speerpunten om binnen je eigen vereniging direct op te pakken.


Een oproep aan alle verenigingen om samen te komen: vertrouwenscontactpersoon en bestuur! De locatie is het clubhuis van AGOVV, Laan van Spitsbergen 2 Apeldoorn. We vragen je om je aan te melden voor de avond. Daarin wordt gevraagd met hoeveel personen je van de vereniging komt, dus je kunt ook voor een ander aanmelden.


Deze kennissessie wordt georganiseerd vanuit de werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Sociaal Veilige Sport Apeldoorn > Kennissessie Positieve Sportcultuur

Over Sociaal Veilige Sport Apeldoorn

Sociaal Veilige Sport is één van de zes thema's van Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn II. Doel is om om sociale veiligheid en integriteit bij lokale sportaanbieders te stimuleren en te ondersteunen. Hiervoor worden jaarlijks (netwerk)bijeenkomsten en trainingen georganiseerd en kennis gedeeld.