Skip Sidebar

Over ons

De werkgroep heeft de ambitie dat alle sport- en beweegaanbieders een proactieve houding hebben voor een positieve sportcultuur. Hiervoor worden jaarlijks (netwerk)bijeenkomsten en trainingen ...

Sport & Recreatie
Deel

Gezellige avond voor trainers/coaches over betere prestaties en sterkere club!

Bijeenkomst · 26 sep 2022, 19:15 - 21:00
De Voorwaarts 59, 7321MA Apeldoorn, Nederland
Sport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn
#55050
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Werkgroep-Positieve-Sportcultuur-Apeldoorn/activiteiten/Gezellige-avond-voor-trainerscoaches-over-betere-prestaties-en-sterkere-club/55050 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ over positief coachen. Voor ouders, trainers/coach en bestuurs- en com.leden van sportverenigingen.

Uitgebreide omschrijving

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 26 september aanstaande in Apeldoorn te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/apeldoorn, want dit mag je niet missen!

 

In de voorstelling zien we Maarten, die het als vader én coach positiever probeert te doen. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken in de sport en meer plezier voor iedereen bij de club. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

 

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers / coaches (maar ook de bestuurs- en commissieleden zijn welkom!).

 

In april was de voorstelling ook al in Apeldoorn te zien en toen waren de reacties zeer enthousiast. Dit is je laatste kans om het te beleven!

 

De uitvoering op maandag 26 september aanstaande wordt gehouden in Dynamo Café in Omnisport (De Voorwaarts 59, Apeldoorn). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).

 

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/apeldoorn. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

 

Tot maandag 26 september! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.
Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn > Gezellige avond voor trainers/coaches over betere prestaties en sterkere club!

Over Werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn

De werkgroep heeft de ambitie dat alle sport- en beweegaanbieders een proactieve houding hebben voor een positieve sportcultuur. Hiervoor worden jaarlijks (netwerk)bijeenkomsten en trainingen georganiseerd en kennis gedeeld.