Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Sociaal Veilige Sport is één van de zes thema's van Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn II. Doel is om om sociale veiligheid en integriteit bij lokale sportaanbieders te stimuleren en te ondersteunen ...

Sport & Recreatie
Deel
Gezellige avond voor trainers/coaches over betere prestaties en sterkere club!

Gezellige avond voor trainers/coaches over betere prestaties en sterkere club!

Bijeenkomst · 13 apr 2022, 19:15 - 21:00
Pr. Beatrixlaan 259, 7312 DG Apeldoorn, Nederland
Sport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Sociaal Veilige Sport Apeldoorn
#50849
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Werkgroep-Positieve-Sportcultuur-Apeldoorn/activiteiten/Gezellige-avond-voor-trainerscoaches-over-betere-prestaties-en-sterkere-club/50849 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ over positief coachen. Voor trainers/coaches en bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen.

Uitgebreide omschrijving

Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor jou als trainer of coach bij je sportclub. Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op woensdag 13 april in Apeldoorn te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/apeldoorn, want dit mag je niet missen.


In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij de jeugdige sporters die hij onder zijn hoede heeft (waaronder zijn eigen zoon!). Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…


Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF.


De uitvoering op woensdag 13 april aanstaande is voor al onze trainers en coaches (maar is ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en commissieleden). Het wordt gehouden in het Veluws College Cortenbosch (Pr. Beatrixlaan 259, Apeldoorn). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).


De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/apeldoorn. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.


Tot woensdag 13 april! En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Sociaal Veilige Sport Apeldoorn > Gezellige avond voor trainers/coaches over betere prestaties en sterkere club!

Over Sociaal Veilige Sport Apeldoorn

Sociaal Veilige Sport is één van de zes thema's van Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn II. Doel is om om sociale veiligheid en integriteit bij lokale sportaanbieders te stimuleren en te ondersteunen. Hiervoor worden jaarlijks (netwerk)bijeenkomsten en trainingen georganiseerd en kennis gedeeld.