Skip Navigation
Heb jij Vrede en Vrijheid hoog in het vaandel?

Heb jij Vrede en Vrijheid hoog in het vaandel?

Structureel werk · Flexibele uren
Groenendaalseweg 68, 7371 EZ Loenen, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vereniging Vrijwilligers NVBL & OGS
#68774
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Vereniging-Vrijwilligers-NVBL--OGS/activiteiten/Heb-jij-Vrede-en-Vrijheid-hoog-in-het-vaandel/68774 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je verwelkomt bezoekers van het Herdenkings- en Educatiecentrum, maakt hen wegwijs in de tentoonstelling en biedt een luisterend oor voor hun eigen verhalen.

Uitgebreide omschrijving

Op Nationaal Ereveld Loenen en de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen hebben zo'n 4.000 oorlogsslachtoffers en veteranen een laatste rustplaats gevonden. Hun verhalen verdienen het om verteld en gehoord te worden.

Op deze indrukwekkende plek bevindt zich het Herdenkings- en Educatiecentrum waar bezoekers oog en oog staan met oorlogsslachtoffers, hun nabestaanden en veteranen.


Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen de bezoekers, maken hen wegwijs in het centrum en de tentoonstelling 'Oog in oog' en bieden een luisterend oor voor de bijzondere verhalen die bezoekers zelf meebrengen. Daarnaast ondersteunen zij onder andere bij herdenkingen en bezoeken van scholen.


Vind jij Vrede en Vrijheid belangrijk, en vind je het belangrijk dat de verhalen van de oorlogsslachtoffers en de veteranen worden uitgedragen? Wil je deel uitmaken van onze leuke, enthousiaste groep van vrijwilligers?

Meld je dan aan voor een leuke, flexibele vrijwilligersjob op deze indrukwekkende plek!

Ook als je slechts beperkt tijd hebt, zijn er mogelijkheden.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vereniging Vrijwilligers NVBL & OGS

Op Nationaal Ereveld Loenen en de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen zorgen onze enthousiaste vrijwilligers ervoor dat de verhalen van de oorlogsslachtoffers en veteranen levend gehouden worden. Want Vrijheid is niet vanzelfsprekend!

Powered by Deed‌mob Tools ·