Skip Navigation
Bestuurslid Vereniging Oud Apeldoorn met organisatietalent

Bestuurslid Vereniging Oud Apeldoorn met organisatietalent

Structureel werk · Flexibele uren
Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn, Netherlands
Lezen & schrijvenActiviteiten begeleidenBestuurMarketing & CommunicatieOndersteunend werkBegeleidingProgrammerenSociaal contactOntwerp
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Vereniging Oud Apeldoorn
#82676
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Vereniging-Oud-Apeldoorn/activiteiten/Bestuurslid-Vereniging-Oud-Apeldoorn-met-organisatietalent/82676 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De vereniging Oud Apeldoorn is op zoek naar een bestuurslid die tevens activiteiten wil organiseren organiseren en uitvoeren.

Uitgebreide omschrijving

De Vereniging Oud Apeldoorn is er voor alle inwoners van Apeldoorn. Of je nu wel of niet geboren bent in Apeldoorn. Ben je geïnteresseerd is in de geschiedenis van Apeldoorn dan is deze bestuursfunctie misschien iets voor jou.


De vereniging wil beelden en herinneringen van historisch Apeldoorn verzamelen, rangschikken en vasthouden. Kortom, het behartigen van de cultuurhistorische belangen. Maar zeer belangrijk zijn de ontmoetingen. Daarvan worden jaarlijks tal van bijeenkomsten gehouden zoals de “koffiekletsen” met een lezingen met historische achtergrond. Op het programma staan ook fietstochten, de boekenmarkt, excursies naar oude plaatselijke bedrijven, stadswandelingen, kerstconcerten, en ook aan de Bevrijdingsdag van Apeldoorn (17 april) wordt altijd uitgebreid aandacht besteed via bijeenkomsten bij de sluis. De VOA-kraam is terug te vinden bij tal van evenementen in Apeldoorn, waar we inwoners van Apeldoorn graag informeren en waar boeken worden verkocht over Apeldoorn. In eigen beheer zijn er ook boeken door de VOA zelf uitgegeven over uiteenlopende onderwerpen.


Lid worden kan ook en dat zijn bijna 2000 belangstellende. Leden ontvangen je 6x per jaar een mooi magazine maar veel achtergrond informatie. Er zijn verschillende werkgroepen actief op het gebied van digitale archivering, redactie, onderzoek en activiteiten. Voor deze laatste werkgroep in het bijzonder zoeken we een vrijwilliger die blij wordt van organiseren en uitvoeren van activiteiten en graag meedenkt over hoe we leden en inwoners van Apeldoorn blij maken met nog meer mooie activiteiten.


Heb je belangstelling laat het ons weten en we maken graag een afspraak met je.


Tot ziens bij de VOA


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Powered by Deed‌mob Tools ·