Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Tesselschade Apeldoorn. Met ons Tesselschade Studiefonds helpen wij vrouwen bij de financiering van hun studie om economisch zelfstandig te zijn.

Dit jaar bestaat Tesselschade 150 jaar en heeft ...

OnderwijsWelzijnArmoedebestrijding
Deel
 Online Marketeer /Werkstudent / Stage/ of Ervaren

Online Marketeer /Werkstudent / Stage/ of Ervaren

Structureel werk
Textielweg 10, 7311 GH Apeldoorn, Netherlands
Fondsenwerving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Tesselschade Apeldoorn
#42860
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Tesselschade-Apeldoorn/activiteiten/Online-Marketeer-Werkstudent--Stage-of-Ervaren/42860 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zit je in de laatste fase van je studie? Ben je net afgestudeerd en wil je concrete
leer- werkervaring opdoen? Of ben je juist een ervaren marketeer? Wil je je kennis en ervaring juist inzetten voor een maatschappelijke organisatie en impact maken?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Tesselschade Apeldoorn. Met ons Tesselschade Studiefonds investeren wij in opleidingen voor vrouwen zodat zij economisch zelfstandig kunnen zijn. De opbrengsten uit onze handwerkverkoop gaan direct naar ons goede doel, het Tesselschade Studiefonds. Met dit studiefonds zijn we in staat vrouwen financieel te ondersteunen bij hun opleiding. Door een financiële gift aan lesgelden en/of boekengeld zodat kwetsbare vrouwen met diploma op zak makkelijker aan een baan kunnen komen. Vanuit dit fonds worden landelijk en lokaal binnen Apeldoorn studentes gesteund. Een club voor en door vrouwen.
 
Meer zien over ons? Volg ons op Facebook en/of Instagram Tesselschade Apeldoorn.

Werkzaamheden
Je vergroot de online zichtbaarheid en naamsbekendheid van Tesselschade Apeldoorn met behulp van sociale media. In deze voor ons nieuwe rol ga je de huidige situatie analyseren. Je doet onderzoek naar zoektermen die onze klanten gebruikt. Je doet onderzoek of de doelgroep zoekt naar de oplossingen en diensten die wij bieden. Je stelt online marketing campagnes op en voert dit uit. Je maakt analyses door middel van tooling als Google Analytics. Jij beheert en ontwikkelt de online marketingstrategie van onze lokale Tesselschade afdeling. Je zet dit op, je monitoort, je evalueert, rapporteert en verbetert. Je spoort nieuwe online kanalen op. Je bent verantwoordelijk voor tekstuele en visuele uitingen online. Je wilt je kennis en ervaring inzetten voor een maatschappelijke organisatie en staat achter ons doel vrouwen door middel van financiële giften in staat te stellen een opleiding te doen.

Wij vragen
-          Opleidingsachtergrond HBO/WO: 
           Marketing Management, Marketing & Sales, of 
           Commerciële Economie
-          Sterk strategisch/analytisch vermogen
-          Creatief in denken en uitvoering
-          Inhoudelijke vakkennis van marketing
-          Op de hoogte van de nieuwste trends/ontwikkelingen
-          Kennis van data en ICT
-          Een netwerker
-          Een Hands-on mentaliteit
-          Hoge werkstandaarden, iemand die afspraken nakomt

Wij bieden
-          Een leer- werkervaringsplek 
-          Mogelijkheid Apeldoorn online landelijk op de kaart te zetten
-          Enthousiasme, gedrevenheid en actie
-          Mogelijkheid om maatschappelijke impact te maken
-          Groei potentie in online markt
-          Gedreven hands-on vrouwen club met groeiambitie
-          Mogelijkheid om te pionieren, vrijheid en ruimte
-          Werken in je eigen omgeving, vanuit huis
 
Tijdsbesteding
8u in de week

Meer informatie of interesse? Mail ons op [email protected]

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Tesselschade Apeldoorn > Online Marketeer /Werkstudent / Stage/ of Ervaren

Over Tesselschade Apeldoorn

Tesselschade Apeldoorn. Met ons Tesselschade Studiefonds helpen wij vrouwen bij de financiering van hun studie om economisch zelfstandig te zijn.

Dit jaar bestaat Tesselschade 150 jaar en heeft onze landelijk vereniging sinds 8 december jl. het predikaat Koninklijk. In de afgelopen 150 jaar heeft de eerste Nederlandse vrouwenvereniging, Tesselschade Arbeid-Adelt, meer dan 11.000 vrouwen geholpen met de financiering van hun studie en opleiding. Dankzij steun in de vorm van contributies, donaties én met de opbrengst van handgemaakte producten worden studiebeurzen gefinancierd.

De vereniging Tesselschade, opgericht om vrouwen te ondersteunen op weg naar financiële onafhankelijkheid, ondersteunt nu nog steeds vrouwen die zelf onvoldoende middelen hebben, met studiebeurzen in de vorm van giften. Om zo een opleiding te volgen die leidt naar betaald werk. Steun aan onze vereniging kan nog steeds.