penningmeester m/v

Structureel werk
Schubertlaan 24, 7333 CV Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Terre des Hommes Apeldoorn
#42566
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Terre-des-Hommes-Apeldoorn1/activiteiten/penningmeester-mv/42566 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Stichting Terre des Hommes Apeldoorn (TdH) zoekt voor haar bestuur een penningmeester m/v (vrijwilliger).

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Terre des Hommes is een kinderrechtenorganisatie, die al 50 jaar bestaat en zich inzet tegen uitbuiting van kinderen, m.n. in Oost-Afrika en Azië. Met programma's op het gebied van gezondheid, onderwijs en microkrediet worden kansarme kinderen weer kansrijk gemaakt. 

WINKEL van TERRE DES HOMMES (TdH)
Het doel van de winkel is tweeledig: geld bijeenbrengen voor de programma's van Terre des Hommes en de bezoekers bekend maken met het werk van Terre des Hommes. Bovendien is er nog een sociaal aspect aan verbonden: de mensen met een smalle beurs zijn hierdoor in de gelegenheid goedkoop kleding en andere artikelen aan te schaffen....


Werkzaamheden
De taken van de penningmeester zijn :
zorgdragen voor de financiële administratie,  stortingen bank; afhandelen van in- en uitgaande facturen; back up kassabeheer; doen van BTW aangifte; samenstellen van financiële jaaroverzichten.· Maakt deel uit van het bestuur.

Wij vragen
Affiniteit met de doelstellingen van TdH (bestrijden en voorkomen van uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden);
· Beschikken over financiële administratieve ervaring;
· Bereidheid om tijd en energie te steken in de winkel en haar vrijwilligers;
· Goed kunnen samenwerken; accuraat en zorgvuldig omgaan met gegevens

Wij bieden
Bij TdH Apeldoorn maakt u deel uit van een gezellig team van vrijwilligers en krijgt u de ruimte om uw talenten in te zetten. U werkt mee aan een betere wereld voor kinderen in uitbuitingssituaties. 

Tijdsbesteding
Ongeveer 2 uur per week.
6 á 8 maal per jaar bijwonen van bestuursvergadering
Nadere info: www.tdhapeldoorn.nl, www.facebook.com/TerreDesHommesApeldoorn, of in de winkel: Schubertlaan 24, 7333 CV te Apeldoorn 

.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen