Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Welzijn
Deel
Algemeen medewerker voor Terre des Hommes-winkel in Apeldoorn

Algemeen medewerker voor Terre des Hommes-winkel in Apeldoorn

Structureel werk · 4–8 uur/week
Schubertlaan 24, 7333 CV Apeldoorn, Netherlands
Winkel
Activiteit Delen
Terre des Hommes Apeldoorn
#42488
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Terre-des-Hommes-Apeldoorn1/activiteiten/Algemeen-medewerker-voor-Terre-des-Hommes-winkel-in-Apeldoorn/42488 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

U helpt onze bezoekers op een vriendelijke manier, u verricht kassahandelingen en neemt de aangeboden goederen in ontvangst. U zorgt ervoor dat er voldoende artikelen in de winkel aanwezig zijn.
Wat vragen wij? U bent enthousiast, communicatief en u hebt affiniteit met Terre des Hommes.

Uitgebreide omschrijving

WIE ZIJN WIJ?


Terre des Hommes is een kinderrechtenorganisatie, die al 50 jaar bestaat en zich inzet tegen uitbuiting van kinderen, m.n. in Oost-Afrika en Azië. Met programma's op het gebied van gezondheid, onderwijs en microkrediet worden kansarme kinderen weer kansrijk gemaakt. 


WINKEL van TERRE DES HOMMES


Het doel van de winkel is tweeledig: geld bijeenbrengen voor de programma's van Terre des Hommes en de bezoekers bekend maken met het werk van Terre des Hommes. Bovendien is er nog een sociaal aspect aan verbonden: de mensen met een smalle beurs zijn hierdoor in de gelegenheid goedkoop kleding en andere artikelen aan te schaffen. 


NADERE OMSCHRIJVING


Vrijwillige verkoopmedewerkers gevraagd. 

Wat gaat u doen? Als verkoopmedewerker helpt u onze bezoekers op een klantvriendelijke manier, u verricht kassahandelingen en neemt de aangeboden goederen in ontvangst. U zorgt ervoor dat er voldoende artikelen in de winkel aanwezig zijn. Ook wijst u klanten op het kinderhulpprogramma dat door de winkel geadopteerd/gefinancierd wordt.


Wat vragen wij? U bent enthousiast, communicatief vaardig en u hebt affiniteit met Terre des Hommes.


PRAKTISCHE INFORMATIE


Heeft u interesse? Neem dan contact op via e-mail: [email protected] of kom naar onze winkel aan de Schubertlaan 24 in Apeldoorn om een intakeformulier in te vullen.


Meer informatie?


www.terredeshommes.nl


www.facebook.com/TerreDesHommesApeldoorn


 


 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Terre des Hommes Apeldoorn > Algemeen medewerker voor Terre des Hommes-winkel in Apeldoorn

Over Terre des Hommes Apeldoorn

Het werk van Terre des Hommes is mensenwerk. Elk ‘handje’ telt. Kijk hoe jij als vrijwilliger mee kunt strijden tegen uitbuiting van kinderen.