Skip Navigation
Skip Sidebar
Taaly

Taaly

Sociale Onderneming

Over ons

Taaly is een 1-op-1 oefenplatform dat nieuwe Nederlanders verbindt met locals, door de Nederlandse taal te oefenen met videobellen om uiteindelijk met iedereen te kunnen communiceren en je plek in de ...

Deel
Wil jij een sociale impact maken Met flexibele online deelname?

Wil jij een sociale impact maken Met flexibele online deelname?

Taak · 2–4 uur
Vanuit huis
OnderwijsOndersteunend werkGebarentaalNederlandsEngelsArabischMarketing & CommunicatieSociale mediaLobbyingVertalenSociaal contactAnders
Buurt & omgevingOnderwijsKunst & cultuur
Activiteit Delen
Taaly
#80489
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Taaly5/activiteiten/Wil-jij-een-sociale-impact-maken-Met-flexibele-online-deelname/80489 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je gepassioneerd over het helpen van anderen en het bijdragen aan een meer inclusieve gemeenschap? Als dat zo is, hebben we een spannende kans voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Als taalmatje kun je:


* Een tastbaar verschil maken door nieuwkomers te helpen met het leren van Nederlands en het zelfverzekerd navigeren in hun nieuwe omgeving.

* Waardevolle ervaring opdoen in interculturele communicatie, waardoor je je vaardigheden en culturele competentie verbetert.

* Bijdragen aan inclusiviteit en diversiteit in de gemeenschap door verbindingen en begrip tussen culturen te bevorderen.

Met flexibele online deelname kun je vrijwilligen op je eigen tempo. Of je nu een voltijdstudent bent of andere verplichtingen hebt, je kunt een betekenisvolle impact maken vanuit huis.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Taaly

Taaly is een 1-op-1 oefenplatform dat nieuwe Nederlanders verbindt met locals, door de Nederlandse taal te oefenen met videobellen om uiteindelijk met iedereen te kunnen communiceren en je plek in de samenleving te vinden.