Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

vrijwilligers voor (Guerrilla) Gardening 2022

Evenement · 18 mei 2022 14:30 – 25 mei 2022 14:30
Hoge Dries, 7335 Apeldoorn, Nederland
TuinierenBuitenKlussenSociaal contactAnders
WelzijnNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Aanmeldingen sluiten in 4 minutes.
Activiteit Delen
Stimenz Zuidwest
#52512
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Zuidwest1/activiteiten/vrijwilligers-voor-Guerrilla-Gardening-2022/52512 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op 2 woensdagen in mei zetten we de plantjes letterlijk buiten. We gaan in verschillende buurten zorgen voor meer groen en kleur.

Uitgebreide omschrijving

Na het succes van Guerrilla gardening vorig jaar zetten we het initiatief dit jaar voort.


Op 2 woensdagen in mei zetten we de plantjes letterlijk buiten. We gaan in verschillende buurten samen zorgen voor meer groen en kleur en willen daarmee een positieve impuls geven aan het woonplezier en elkaar ontmoeten. Het is leerzaam voor kinderen en een boost voor de biodiversiteit.


Woensdag 18 mei - 14.30 - 15.30 uur (kleine klus)

De Heeze

Locatie: Hoge Dries - ter hoogte van nummer 61Woensdag 25 mei - 14.30 - 15.30 uur (kleine klus)

Staatsliedenkwartier

Locatie: Tussen de flats aan de Schimmelpenninckstraat en de Goeman BorgesiusstraatWoensdag 25 mei - 14.30 - 17.00 uur (grote klus)

Metaalbuurt

Locatie: Tussen de flats aan de Magnesiumweg en de Uraniumweg

Locatie: Tussen de flats aan de Natriumweg en de Metaalweg


Aanmelden:

Heb je een uurtje tijd en/of gun je je kinderen een moment om letterlijk te aarden? Stuur dan even een mailtje naar Ama Mual: [email protected] (buurtregisseur ZW) en vermeld wanneer je waar wilt aansluiten. Kindvriendelijk handgereedschap is aanwezig.


Dit initiatief is tot stand gekomen door samenwerking tussen o.a. Ons Huis, De Goede Woning, de gebiedsmanager en de afdeling Beheer & Onderhoud van de gemeente Apeldoorn ZW, Zuid Doet Samen, Stimenz en … uiteraard buurtbewoners en vrijwilligers.


Ideeën voor nieuwe locaties of soortgelijke initiatieven? geef het door aan [email protected]

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 4 minutes.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Zuidwest > vrijwilligers voor (Guerrilla) Gardening 2022

Over Stimenz Zuidwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.