Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

film/camera man/vrouw

Event · 27 aug 2021, 10:00 - 12:00
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Ondersteunend werkEvenement & festival
WelzijnKinderen & JongerenSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Zuidwest
#43686
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Zuidwest1/activiteiten/filmcamera-manvrouw/43686 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De laatste dag van de dans-drie-daagse in Apeldoorn Zuid filmen voor de kinderen (en ouders) als leuke herinnering aan deze mooi activiteit!

Uitgebreide omschrijving

Op vrijdag 27 augustus is de laatste dag van de dansdriedaagse in Apeldoorn Zuid. Een dansjuf van Tim Koldenhof komt drie ochtenden aan kinderen dansles geven. Normaal gesproken mogen ouders komen kijken op de laatste dag. Dit is nu echter niet mogelijk vanwege de grootte van de ruimte. Nu willen we dit gaan filmen om zo toch wat aan de kinderen mee te kunnen geven. We zijn op zoek naar iemand die voor ons wil komen filmen. Het gaat om filmen van 10.00 uur tot 12.00 uur. 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz Zuidwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.