Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

begeleider(s) spelletjes

Event · 28 jul 2021, 12:00 - 16:30
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
BestuurActiviteiten begeleiden
WelzijnKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Zuidwest
#43685
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Zuidwest1/activiteiten/begeleiders-spelletjes/43685 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

geweldige spellenmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar georganiseerd. vrijwilligers die het leuk vinden om de verschillende spellen te begeleiden.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de verschillende spellen te begeleiden. Denk hierbij aan spellen als bibber spiraal, koe beker stapelen en wortel werpen. De kinderen kunnen hiermee leuke prijsjes winnen. De gewenste aanwezigheid van de vrijwilligers is van 12.30 uur tot 16.30 uur. Locatie: Oude Beekbergerweg 157 (kledingbank Sant’Egidio).


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz Zuidwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.