Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Kookvrijwilliger gezocht voor "ontmoetingsplek De Graanhof "

Structureel werk · 3–6 uur/week
Graanhof 2, 7335 AV Apeldoorn, Nederland
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Zuidwest
#44568
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Zuidwest1/activiteiten/Kookvrijwilliger-gezocht-voor-ontmoetingsplek-De-Graanhof-/44568 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Enthousiaste kookvrijwilliger gezocht om het kookteam te komen versterken

Uitgebreide omschrijving

Als u graag kookt en graag mensen laat genieten van uw maaltijden dan zijn wij op zoek naar u!


Voor onze gezellige en goed bezochte maaltijden zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die graag kookt en/of helpt met de voorbereidingen op de donderdagavond. Vanaf 15.00 uur beginnen de voorbereidingen. U stelt met uw collega’s het menu samen, doet boodschappen, ontvangt gasten, kookt en serveert de maaltijd uit, ruimt op en wast af. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Zuidwest > Kookvrijwilliger gezocht voor "ontmoetingsplek De Graanhof "

Over Stimenz Zuidwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.