Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Vrijwilliger computer ondersteuning inloop

Vrijwilliger computer ondersteuning inloop

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 23 aug 2022
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Sociaal contactComputerElektronicaSociale mediaTraining
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#49058
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Vrijwilliger-computer-ondersteuning-inloop/49058 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij handig met computers en weet jij je weg wel te vinden in de digitale wereld? Vind je het leuk om mensen hierin uit leg te geven en te ondersteunen?

Uitgebreide omschrijving

Hoe ouder we worden hoe ingewikkelder de digitale wereld ook wordt. We zoeken daarom iemand die het leuk vindt om te helpen in de digitale wereld waar in we leven.


Een aantal vragen die bijvoorbeeld aan je gesteld kunnen worden:

  • hoe stuur ik een e-mail naar mijn kleindochter?
  • kan je me helpen om m'n QR code op mijn telefoon te zetten?
  • Ik heb een foto gemaakt op mijn telefoon, hoe zet ik deze op de computer.


1 keer per week een uurtje aanwezig zijn op Talma Borgh om daar de oudere mensen te helpen met de vragen die ze hebben. Ze kunnen bij jou binnen lopen om hun vragen te stellen en hierin ga jij ze dan begeleiden. Mochten we merken dat er veel vragen zijn en jij het leuk vindt om aan een groepje mensen uit te leggen, dan zijn daar ook mogelijkheden voor.


Op dit moment is de computerinloop op dinsdagavond van 19.00 - 20.30. Komt overdag u beter uit, dan kom ik ook graag in contact met u.


Vind jij het leuk om je digitale kennis te delen en hierin te ondersteunen, Neem dan contact met mij op.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Vrijwilliger computer ondersteuning inloop

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.