Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Sprenkelaar Samen Schoon! Kom je helpen op woensdag 17 en/of zaterdag 20 april?

Sprenkelaar Samen Schoon! Kom je helpen op woensdag 17 en/of zaterdag 20 april?

Taak · 2–4 uur · voor 17 apr 2024
Aristotelesstraat 603, 7323 NM Apeldoorn, Nederland
Zwerfafval
Natuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#78896
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Sprenkelaar-Samen-Schoon-Kom-je-helpen-op-woensdag-17-enof-zaterdag-20-april/78896 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Woensdag 17-4: 10.00 -13.00 buurt opruimen tussen de flats Aristotelesstraat. Zaterdag 20-4: 13.00 - 16.00 bewoners hoogbouw grofvuil afvoeren. Kom je helpen?

Uitgebreide omschrijving

In april zijn 2 acties georganiseerd om de buurt rondom de hoogbouw Aristotelesstraat op te ruimen. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk buurtbewoners komen helpen!


Woensdag 17-4 gaan we klussen uitvoeren in de woonomgeving van de flats: onkruid verwijder, zwerfvuil en grofvuil opruimen en bladeren vegen.


Zaterdag 20-4 is de grofvuildag. Bewoners van de flats kunnen grofvuil verwijderen uit de woning met behulp van een rolcontainer. Ook tijdens die dag zou het mooi zijn als buurtbewoners elkaar komen helpen!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Sprenkelaar Samen Schoon! Kom je helpen op woensdag 17 en/of zaterdag 20 april?

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.