Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Samen Nederlands praten

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 11 okt 2022
Zilverschoon 4, 7322 GH Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenSociaal contactNederlandsArabischTurksPerzischOndersteunend werkBegeleidingGastheer/vrouw
Welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#57524
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Samen-Nederlands-praten/57524 om je aan te melden

Contactpersoon

Gerjanne van Middendorp-SchuchardStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Elke dinsdagmiddag van 13.30 - 14.30 uur praten we een uur Nederlands met elkaar en oefenen we in het Nederlands praten.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die interesse heeft in andere culturen en die het leuk vindt om deze mensen te helpen met het oefenen van de Nederlandse taal. Je bent daar in zelf vrij om invulling te geven aan het groepsgesprek. Er is ook altijd een collega aanwezig op de ontmoetingsplek om samen mee te overleggen en te sparren.


De groep komt samen op dinsdagmiddag van 13.30 - 14.30 uur. Welkom om eens langs te komen en te kijken of het wat voor je is. Locatie: ontmoetingsplek Zilverschoon.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.